Nattsvart

Mm..precis så känns det nu....förbaskade hockey...varför ska den också börja strula.....

Svanberg till VIK

Det var på tiden, Ola Svanberg lämnar Brynäs för Västerås. Han har inte lyckats alls och det finns inget annat än att önska honom lycka till! Hoppas Bertilsson får chansen!

"Finns bara en Kurt Wallander"

Av de orden minns jag när jag var i Gävle i november 07 med en kompis, som blev så imponerad av att självaste mr Brynäs ( mina ord), Rolf Lassgård dök upp pås ståplats. De orden småsjöngs senare på krogen den kvällen, haha.

Samme Lassgård var gäst i kvällens Skavlan i svt och Brynäs kom upp och det gillar jag. Det snackades om varför han så skarpt gillar hockey osv. Han sa några kloka ord om hur det var att vara Brynäsfan och de gillar jag, "Ena stunden riskerar man att åka ur, men klarar sig kvar, då blir man glad för det. Andra stunden vinner man SM-guld och blir glad för det. Man slipper det där med att vara 4 hela tiden och så är det gång på gång" Ungefär så sa han, och jag håller med! Låter ju så tråkigt, ;)


Fel ordval

Borde snarare ha skrivit head makeover istället för face, haha. Men får se hur det blir i slutändan.....spännade...:o)

Inte förvånad

Precis som allt annat i mitt liv känns just nu så går hockeyn dåligt. Men jag är inte förvånad för det finns någon där ute som vill straffa mig annars skulle inte mitt liv se ut så här. Hoppas tigrarna börjar vinna för mitt psyke pallar inte mera just nu.

Imorgon är jag "ledig" och extreme face makeover väntar.....

Kommer kvällen sluta i siffran 3?

Medan jag väntar på att maten ska bli klar så passar jag på att skiva några rader. Ikväll är det äntligen hockey igen och Modo står för motståndet. Jag hoppas verkligen att vi kan ta 3 poäng ikväll för det behöver vi verkligen. Hoppas också att tigrarna har använt all frustration sen i lördags och gjort dem enormt taggade! Funderar på om jag ska ut och köpa något smaskigt till matchen ikväll:)


Föressten..Sverige körde över Ryssland och tog Guld i Bandy-VM igår. Grattis!

Vilken inkompetens!

Det var ett taggat Brynäs man fick se komma ut isen och var det lag med ett övertag idag. Djurgården kom stundtals inte ur egen zon. Tyvärr ska domarn återigen avgöra matchen till det andra lagets förde och jag lider med tigrarna. Har inte sett dem så ilska och frustrerade på länge. Det är inte heller ofta man får se Molin så här arg, men de hade ju en anledning till det. Domaren är inte ens värd att nämna vid namn så inkompetent var han. För dålig kvalité på domarna i elitserien och det har jag sagt många gånger.

Bytt sport tillfälligt;)

Eller för ikväll i alla fall. Bowling med brudarna stod på schemat på O´learys här i byn. Ja vi har faktiskt det här, haha. Stod som slutsegrare och hade 264 efter 2 serier. Det tycker jag är rätt bra,men vad vet jag, haha. Efteråt blev det lite mat i magen. Har börjat fått tillbaka matlusten efter min lilla depression och elände.

Imorgon väntar då riktigt sport, då jag ska se Brynäs möta Djurgården på Hovet! Då vill jag se ett Brynäs somt taggat till ordenligt efter matchen igår.

En lång suck

Det löste sig igår, kunde se matchen eller så långt min stolthelt tillät mig. För Brynäs kom ut med skridskoskydden kvar och med nattmössan på. Tacka vet jag Markström som höll oss kvar i matchen. Dock tycker jag att det är dålig planering av omgångarna, att det var ännu en gång i lördags de hade match sist. Nu ska man inte skylla på det, för spelarna är proffs. Men det måste ändå leda till att man hamnar lite ur matchform....men men....

Typiskt

Matchen mellan Brynäs och Timrå sänds på canal plus, med Bäckis som gäst i studion i första periodpausen. Detta missar jag tyvärr då pappa har sagt upp canal + sport. Men man får väl se till och överleva ändå, haha.

Markström lider tydligen av något mystiskt problem i knät, men kommer till spel ändå ikväll. Får hoppas bara att knät inte ställer till med några problem. Hietanen som tacklades svårt i matchen mot Frölunda, grov domarmiss, lider nu av en axelskada som konskvens av den och kommer inte till spel.

Har slagit på stort idag och tippat matchen plus 3 ytterligare...får se om det går vägen..

Zzznark

Snart ska jag ta min slutkörda kropp till sängen. Lär garanterat att sova gott inatt, haha. Imorgon är det äntligen hockey igen. Var ju lördag sist som Brynäs hade en match. Får hoppas att det tar hem ytterligare några poäng mot Timrå som väntar imorgon.


Såg dock inte hela bandymatchen, men Sverige stod tydligen som segrare till slut, efter en straffdramatik.

Helt slut...

Har idag varit på mitt första gruppass i form av dansaerobics. Askul men jobbigt och svårt för en som är otränad..haha. Men det ska jag fortsätta med har jag tänkt..=)

Nu är det bandy som gäller på tv...Sverige-Ryssland!

Ahhhhh

Har inte en aning om vad jag ska skriva om i min c-uppsats för historia 3????

Just de ja

Idag var det dags för skolan igen. Fick lite smått panik efter första lektion. För den här terminen kommer jag aldrig klara. Inte får jag ta i den där jäkal Kjörupboken och vi ska läsa en massa redan på en gång. Ahhh....


Premiär

I eftermiddags var det dags för att utnyttja mitt träningskort för första gången. Åkte upp för att simma några längder, så många blev det inte, för mina muskler tvärdog, haha. På onsdags blir det ett pass med min kompis. Ska bli intressant o se hur mycket jag orkar.

Tillbaka i allvaret

Imorgon är det back to school som gäller och en tuff termin väntar antar jag. Ser inte direkt fram emot dig. Men jag börjar se ljuset i tunneln nu gällade min tid som student. Vill verkligen börja jobba och skaffa mig ett liv istället för det patetiska liv jag lever nu. Bli även att hjälpa syrran att hitta till sitt upprop för att få behålla sin reservplats till den utbildning som hon har sökt för andra gången.

Så krånglar det med hemtentan som jag skrev i december. Har inte fått något betyg eller något meddelande om att jag har en komplettering. Mejlade och frågade förra veckan och fick till svar att betygen är registrerade och att jag inte har fått något tyder på att jag har en komplettering att göra samt att sista inlämingsdagen är den 19:e. Tack så mycket att man har fått reda på något i tid!! Att allt bara ska gå åt skogen. Jag orkar inte!

Så det är bäst att jag försöker sova lite så att man orkar med morgondagen.

Grattis grattis

Måste passa på o gratulera syrrans sambo som fyller 20 år idag! Hurra hurra.

Vinst igen

Yes, tigrarna slog Frölunda hemma med 3-1 efter att ha legat under med 0-1 både första och andra perioden. Men i tredje rasslade det till. Första målet kom i pp av Lasse Jonsson. De övriga gjordes utav Lauritzen och Dackell. Värvningen utav Lauritzen har verkligen varit lyckad och nu spelar han i första-line, härligt!


Mitt nya liv

Idag har pappa och jag varit upp o fixat träningskort på det nya stället här i byn. Fick bli ett multikort där allt ingår på alla tider. Så nu ska man bli snygg har man tänkt om det nu är möjligt, haha. Så man någon gång kan få en ärlig kille som respekterar en någon gång i sitt liv.


När man inte kan bli hockeyproffs så får det här bli plan B;)

Om den privata bloggen

Har nu skapat den privata bloggen. Till er som får möjligheten att läsa den skickar jag en kommentar med lösenord och användarnamn. Memorera det och godkänn inte kommentaren!

adress till bloggen: www.bifjojjo.blogg.se/jojjosprivata

Huh?

Har fått 2 kommentarer från mig själv? Med länk till min egen blogg, fattar ingenting????

Någon som känner igen " NI fastna;) va nice" och "JAG vill".

För jag har då inte kommenterat mina egna inlägg, haha.

Sundqvist förlänger..

Idag blev det klart att #22 Jörgen Sundqvist förlänger sitt kontrakt med Brynäs ytterligare 3år. Mycket bra tycker jag!

???

Funderar på att starta en till blogg, för mer privata tankar. För jag känner att min blogg börjar spåra ur lite och vill inte att alla ska få läsa om min patetiska problem. Men så börjar man tänka ifall det är lönt? Verkar ju inte vara så många som läser min blogg ändå?

Ni som vill ta del av mitt privata dravvel så skicka en kommentar så avgör jag ifall ni får det...=)

Bild från hemsidan

Vi kom med på bild från matchen i lördags eller snarare i väntan på fan corner efteråt. Har ringat in oss i rött..



Jag i svart tröja, pappa(i hatten), kusin Viktor o Rogga(kompis till pappa i gul jacka)

Bilden hämtat från brynas.se

Hmmm

Min röst är fortfarande pajj sedan i lördag, fast då vet man att man har hejjat ordentligt, haha. Kan dock inte minnas sist jag var så här krasslig efter en hockeymatch. Igår kunde man tror att jag hamnat i målbrottet då min röst sprack hela tiden. Kunde inte ens höja rösten det minsta. Idag är det något bättre men inte mycket.

Lite film från gårdagen

Introt. Jag hörs för mkt, ursäkta dialekten haha.



Värmning innan

Hockey är bäst live

Shit vad roligt jag hade det igår. Vi åkte som sagt hemifrån kl 10 och var framme i Gävle city ungefär vid 14.15. Där vi sprang på nian för att tippa på matchen. Eller det var pappa och hans kompis som tippade. Jag har slutat med det för Brynäs brukar alltid förlora när man har tippat tidigare. Sen bar det av till Läkerolen där vi tog en runda i shopen innan vi gick till ståplats för att se Brynäs värma. Snarare var det jag och kusin Viktor som gick dit för pappa o co passade på att ta sig en öl i baren, haha.

Matchen var otroligt underhållande att titta på och Brynäs hade verkligen fart under skridskorna. Matchen var dock lite onödigt svängig men tigrarna kunde vinna till slut med 5-4. Vilken kämpar seger då vi körde 3 mot 5, 4-6 40 sek innan slutsignalen så det var lite svettigt. Målskyttat i matchen Granström x2, Lauritzen x2 och Widing. Första femman med Granis, Sebbe och Dacke stod för 10 poäng ihop, inte illa...


Vi var hemma runt 23 och jag fick köra hela vägen hem. Somnade med ett leende på läpparna när huvudet fick nudda kudden.

Filmade lite...lägger upp den senare...

Mot Gävle..

Kl 10 bär det av mot Gävle för att se Brynäs på hemmaplan för andra gången den här säsongen...

Nu får det vara nog

Nu är det dags för mig att rycka upp sig. Varför slösa tårar på någon som behandlat en som skräp. Är så jäkla arg på mig själv. Fattar inte hur jag har blivit så vek. Nu får det vara nog.



På tal om något helt annat....så hittade jag den här bilden i aftonbladet. Blir glad av att titta på den...haha....


Nä nu väntar tvättstugan...zznark....

Blä

Trodde tårarna tagit slut..men det rann över nyss igen. Orkar inte längre. Vet inte vad som gör ondast; att det tagít slut, eller sättet det har skötts på?


Nä nu blir det sängen....

3 nya poäng

Skönt med 3 nya poäng efter en målsnål match. Endast ett mål krävdes och målskytt blev Widing i pp.

På lördag blir det en tripp till Gävle för att se Brynäs möta Skellefteå. Ska bli skitkul. Behöver verkligen komma bort från allt elände och tänka på annat....


Du får inte..

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in..
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.
O du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
O inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål
O du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar så jag kan somna tryggt...

Ur: Du får inte- Sonja Alden


Du är inte värd mig

Nu har det smygit fram..han hade tänkt fortsätta hålla käft tills jag fick nog. Så jävla fegt och omoget. Trodde inte det här om honom. Har blivit så illa behandlad, har kännt mig som skräp. Något som bara går att kasta bort. Jag har varit så arg och ledsen. Är mest arg nu men kommer fortfarande tårar ibland. För han är en omogen /&%¤&% och har krossat mitt hjärta. Fattar inte hur jag kunde va så blind. Kommer dröja ett bra tag innan man kommer kunna lita på någon igen. Tack för det...Nä så fort jag får tillbaka mina saker så bryter jag för gott så får han som han vill.


Nu ska jag sova.... 

Skandal

Har inte sett på maken så jävla pissiga domarna var inatt. De pallade inte trycket alls. Tillåta att man kör över Markan hela 4 gånger. Fy fan säger jag bara. Läs regelboken!

Dock var Kanada några snäpp vassare men ändå..har man domaren med sig så har man...


Silver känns för jävligt just nu...

Finito

Nu är det definitivt över. Har blivit så jävla illa behandlad. O alla ord som kommit ur hans mun är enligt mig ren jävla bullshit. Fattar inte hur man kan bete sig så här. Inte ha någon hänsyn till någon annans känslor. Grow up för i helvete och bete dig inte som du vore fjortis.

JVM-final i natt

Shit vad spännande...i natt smäller det...Sverige-Kanada. Blir att göra några liter cola så man håller sig vaken. Men det är nog ingen fara...adrenalinet lär göra sitt...hehe..

2 poäng

Tack Brynäs för att ni kunde vända 1-0 underläget borta mot Södertälje och vinna med 2-1 efter sudden. Målskyttar Widing och Lasse Jonsson.

Snart väntar semifinalen i JVM mellan Sverige och Slovakien. Go Markström visa att du är KUNG!

Förvirrad

Jag vet inte ifall det är slut eller inte? För jag kan inte få ett vettigt svar ur honom. Fattar ingenting alls just nu. Hur svårt kan det vara o bestämma sig? Antingen vet man om man är kär eller inte?

Då var det över...

Det är över..och det gör så jävla ont. Trodde man var mer värd än så här..tydligen inte...Jag var tydligen någon vars känslot man kunde leka med..Jag trodde inte han var den som körde med den fega stilen..så jävla ynkligt. Fy fan.


Niagrafallen

Precis lika mycket vatten forsar nu ur mina ögon. Jag mår förjävligt dåligt just nu. Får se om jag orkar med bloggen ett tag framöver..

RSS 2.0