Lite Brynäs mitt i sommarn

Ingen har undgått NHL-draften som var där Modos Victor Hedman draftades som 2:a i 1:a rundan. Brynäs fick i år 3 spelare draftade där tre av dessa draftade tidigt. Jacob Silfverberg draftades i andra rundan utav Ottawa Senators. Även Anton Rödin gick i andra rundan till Vancouver Canucks. I tredje rundan valdes Simon Bertilsson av Philadelphia Flyers.

Helg

Ska åka till M idag och blogguppdateringen blir dålig. Återkommer på söndag. Ha en skön helg.

Örongodis

Lyssnar på Takidas nya singel och jag gillar vad jag hör. I höst närmare bestämt början av september kommer nya skivan "The darker instinct". Den ser jag fram emot.


Lägenhet uppsagd

Idag utfördes det första steget inför kommande flytt, jag sade upp min lägenget. Nästa steg är att säga upp allt annat tjafs som hör där till. Flytta hemtelefon o annat. Sen blir det en rensning av mina saker. Orkar inte flytta med en massa skräp som ändå bara blir liggnades i lådor. Får ta tag i det imorgon!

Midsommar 2009

Årets midsommar spenderades i Arkösund där M och jag fått låna mormors stuga. Dagen inleddes dock med jobb till 13 sen bar det av ut till skärgården. Det var mysigt att få komma iväg en sväng bara vi två. Vi har gått och strosat runt när vädret tillät det samt ätit god mat.

Lördagen väntades grillning hemma hos mamma o pappa och det satt inte helt fel. Idag har jag jobbat sen blev det kalas för kusin A om fyller 7 år imorgon.


Ute i god tid

Kommer inte ha tid imorgon så...

Glad Midsommar alla mina läsare..!

Samlar kraft

Sitter i soffan och äter frukost som består av jordgubbar och mjölk. Samlar kraft för det långa arbetspasset idag, 10-20. Men förhoppningsvis när jag kommer hem ikväll så är M här. Får hålla tummarna.

Har inte blivit så mycket Brynäs på sistonde. Men på hemsidan går nu att se ett bildreportage när Brynäs skulle utse årets multisportsmästarlag. Synd att de inte gjorde ett videoreportage av det.

Strul

Jag har inte kunnat komma in på bloggen förrän nu så därför har det inte blivit någon uppdatering. Igår efter jobbet var jag för trött för att orka skriva en endaste rad. Imorgon väntar ett lika långt pass och jag tror inte jag har någon direkt kassatid heller. Förstår inte det. Sitter gärna i kassan.

Tick tack

Enligt min nedräknare jag har på skrivbordet på datorn är det endast 100 dagar kvart till elitseriestarten. Min hockeyabstinens har inte riktigt kickat in än. Men det kommer...:)

"Fölis"Var det ett halleluljah moment?!

Kom nyss hem från en helg hos älsklingen vilken bestämdes rätt sent.  Åkte direkt ifrån jobbet i fredags. Helgen har gått i städningens tecken då vi har städat den lägenhet M ska bo i, under sommaren. Den var i riktigt hemskt skick men luktar nu fräscht. Det hanns även med en sväng till Surahammar för ett besök hos M:s mamma. Hälsade på nytillskottet som inte har något namn ännu utan går under "fölis".

Fick även ett så kallat "halleluljah moment" igår då vi tittade på den finaste lägenheten jag någonsin har sett. En guldklimp som M:s mamma rår över. M ska prata exjobb imorgon, får han ett, så är det Arboga om gäller från och med i höst.


En trött Jojjo

Första dagen är avklarad och jag har kollapsat i soffan. Det märks att man inte är van att jobbam så nu värker ländryggen som den brukar och fötterna ömmar lite. Plu-numren sitter där dem sitter i ryggmärgen och det känns bra. Bara få gånger man var tvungen att uppfriska minnet med hjälp av lathunden:)

Dock blev jag förvirrad när jag skulle gå hem, tydligen stod jag med på kassaschemat till kl 20. Men jag har för mig att endast fredagen ändrades till kl 20. Nu kommer jag ha ångest över det där..haha.

Imorgon väntar en låång dag, 10-20.10. Om det nu stämmer, haha.

Ps. Saknar min älskling!

Jobba, jobba joobba..

Kl 10 startar första jobbdagen för den här dagen. Ny avdelning. Får se hur det kommer att gå.

Den som väntar på något gott....

Sitter här och väntar på att M ska komma hit. Han har varit på en blixtvisit i Linkeboda för tentaskrivning och åker förbi mig på vägen tilbaka. Varför ska tiden alltid gå så långsamt när man väntar på någon/något och jättefort när man väl har den/det hos sig. Det är bra skumt. Nä nu måste jag hoppa in i duschen. Måste fixa i ordning lite här innan han kommer. Ta ett par danssteg med röda faran.

Föressten skattepengarna dök in på kontot redan igår. Hurra.

Återbäring!

På torsdag eller fredag kommer skatteåterbäringen. Passar utmärkt då jag är fattig just nu. Skönt att klara sig i juni också, haha.

På torsdag börjar jag jobba, den här sommaren på en annan avdelning. Omväxling förnöjer.

Föressten, M:s gamla bil dog skrotdöden häromdagen. Den brakade tydligen ihop, stackarn. RIP.

Så här kul va morgonens  inlägg. Kan inte hockeyn dra igång snart.

Hästlös

Idag var dagen. Vi var och lämnade Blenda till den nya ägaren lite utanför Hallsberg. Kändes konstigt att borsta henne för sista gången. Linda på henne lindorna hon skulle ha i transporten. Sen kom vi till den roliga, eller inte, lastningen. Hon strejkade som vanligt. Vi försökte på några gånger och hon dummade sig bara. Sen knöt jag en tröja över huvudet och då gick hon in på andra försöket. Resan dit gick bra. Lastade ur och släppte ut henne i en hage där en kompis väntade. Sen struntade hon i oss fullständigt för gräset lockade mer. Vi packade ihop och åkte hem. Så här sitter man, hästlös.

Betongfötter

Betongfötter var precis det landslaget släpade omkring igår i matchen mot Danmark. Såg för jäkla passivt ut och stackars Zlatan fick spela med en sån press. Blir lite irriterad över de som lägger den mesta skulden på honom. "Han gör ju faktikskt en massa mål i Inter"..men hallå! Det är skillnad på vilka han har kring sig i Inter mot i landslaget. Tvingas man spela ihop med en massa betongfötter skapar man inte mycket. O vad sysslade Mikael Nilsson med? Hur svårt är det att göra en normal rensning? O vad sysslade tv med? Filmar Danmarks avbytarbänk då Sverige slår sin straff? På tal om det, hur kan man tillåta att Källström slår den?..nä nu är det dags för en förändring tycker jag.

Frida 20 år

Hipp hurra, idag fyller min kära syster 20 år. Urk vad jag känner mig gammal...haha


Abstinens?

Sitter här framför datorn medan M är iväg på sin tenta. Jag tycker det är faschinernade hur mycket man kan sakna någon efter bara några timmar. Jag måste ha blivit beroende av hans närhet och får abstinens när man inte får den på ett tag. Det här ska bli en intressant sommar, hihi. Sommaren är ju inte så lång som tur är. Men får M exjobb på samma ort då följer jag med, hihi...;-)

Idag bär det av till Finspång igen för imorgon fyller min kära syster hela 20 år och det vankas kalas. Sen på söndag åker M norrut samt att Blenda flyttar ifrån oss...det kommer bli :-( x2.

Myskväll

Blev lite spontant ikväll. Vi beslutade oss att äta ute någonstans och valet landade på kebab och den satt fint kan jag lova. Efteråt tänkte vi gå på bio men fanns inget som passade. Det blev att vi bowlade istället och jag stod inte som segrare, haha.

Imorgon måste jag jobba lite med uppsatsen medan M är o tentar lite.

Får hålla tummarna..

Mejlade igår till en ur Brynäsorganistionen och delgav mitt förslag till den kommande säsongens intro. Jag har under en liten period letat efter den perfekta låten och nu har jag hittat den. Tänker inte avslöja den här ifall någon snor min idé;-). Personen jag mejlade till skulle vidarebefodra mitt förslag till den ansvarige. Tydligen är det spelarna som själva väljer vilken låt. Får hålla tummarna att mitt förslag faller dem i smaken. :-)


Till dig, M<3


Minigolfpremiär

Var ute så gott som hela dagen igår i det otroligt fina vädret. Nästan på gränsen till för varmt vissa stunder. Satt några timmar på favvoTess baksida och pluggade. Vi fick äran att låna den medan de jobbade. Lite senare på kvällen blev det minigolf på Vallaområdet och jag kom inte sist, utan slutade på en andraplats 3 slag efter Tess.

På söndag är det bestämt att Blenda flyttar ifrån oss och det ska både bli en lättnad och tråkigt. Får hoppas att hon kommer få det bra.


RSS 2.0