Upp och ner på samma dag

Blev ännu en uddamålsförlust i gårdagens match mot Frölunda. Ende målskytten för Brynäs blev det Dackell som lyckades peta in den i p-p. Nog om matchen. Skärpning krävs.

Igår jobbade jag 9-15 och när jag kom hem väntade medlemstidningen från Brynäs. Intressant läsning som vanligt.:-).


Jobba jobba jobba

Idag blir det jobb 9-15.

Helgen som var

Lördagen började hos M:s bror där M skulle visa hur ett golv skulle slipas. Sen bar det av till Västerås där sambo skulle kolla efter lite nya kläder. Blev ett stopp på Tati som tydligen hade nyöppning av nya lokaler betydligt större sådana. Markolioo var visst den som skulle klippa bandet plus ha en liten konsert inne i lokalen. Några kläder blev det inte då inget passade. Men vi blev kvar några minuter och lyssnade på lite konserten, haha. Markolioo är en roligt en.

Blev en snabb sorti från Västerås då vi skulle få besök av M:s pappa med sambo. Blev lite kaffe dock ingen för mig och en lite promenad genom stan. Efter de åkt hem var det hockey som gällde. Brynäs spelade bra en period och resten av matchen gick inget vidare efter de rapporter jag fått. Domaren var visst riktigt dålig. Hur svårt ska de va att hitta bra domare i det här landet?

Söndagen stod först ridning på programmet. Blev en liten tur på Grettir tillsammans med M:s mamma samt Lotta. Var ett tag sen och jag var faktiskt lite stel i skinkan imorse när jag vaknade haha. Får inte dröja så länge tills nästa gång..är hur kul som helst att rida islandshäst. Är helt såld.




Sandin först ut

Igår var det elitseriepremiär för Brynäs och Timrå borta var uppgiften. Brynäs tog ledning i första perioden i PP med hjälp av Emil Sandin, som fick bli den som nätade först den här säsongen. Kul för honom. Dock kvitterade Timrå i den andra perioden och det fick stå kvar både efter den tredje perioden och förlängning. Man får vara nöjd med en poäng.

På lördag är det hemmapremiär i Läkerolen och jag kan tyvärr inte vara där. Men det kommer fler gånger..


Jobb

Idag ska jag extra för Manpower 10-19. Önskar att jag kunde hitta ett ordentligt jobb istället.

Det var på tiden SHL..

Äntligen har man tagit sitt förnuft till fånga och infört ett fyr-domarsystem i årets elitserie. Redan idag kommer man att inleda det nya systemet då eliteserien smygstartar med 2 matcher; Färjestad-Skellefteå och LHC-HV71. Inga intressanta för min del som får vänta tills på torsdag då det drar igång på riktigt. Kan knappt förstå att tiden har gått så fort. Var inte så länge sedan man satt med en lång sommar framför sig och hockey kändes långt borta.



Helt klart sevärd

Flickan som lekte med elden var precis så bra som man föreställt sig. Jag som är ett stort fan av böckerna blev inte besviken. Gå och se den. Tydligen hade runt 500 000 personer runt om i skandinavien sett filmen under premiärhelgen. Inte dåligt alls. Nu får man snällt vänta på den tredje och sista delen. Undrar om det dröjer länge innan den har premiär.


O så är dags för Brynäs första match på torsdag. Äntligen!

Lördagsmys

Nu på morgonen hade min kära sambo smitit upp för att överraska mig med framdukad frukost med tända ljus. Blev jätteglad och det var jättemysigt att få sitta i soffan framför tv:n tillsammans. Det är inte ofta man får chans att äta frukost ihop då han vanligtvis börjar jobba tidigt.

Älskar dig!

Idag ska vi ha en mysdag ihop. Vi har först tänkt åka till Vingåker för att gå på deras outlet sen ikväll har vi bokat biljetter till del två i millenium-triologin "Flickan som lekte med elden. Den ser jag fram emot att se då del 1 var grymt bra. Återkommer med en liten recension.

Nä nu ska jag försöka fixa till mig så att jag vågar visa mig utanför dörren idag..

Missat totalt

På grund av den chock jag gick igenom igår missade jag att Brynäs spelade sin sista träningsmatch innan premiären på torsdag. Djurgården stod för motståndet som Brynäs kunde besegra med 5-3. Där Dixon gav Brynäs ledningen i spel i boxplay samt stänkte in 2-1. Övriga målskyttar för Brynäs; Kahnberg, Jonsson och Somervouri.



RIP :(

Fick precis veta något hemskt som gjort mig otroligt ledsen och nedstämd. Min lilla bebis, älskade häst, som vi var tvungna att sälja i början av sommaren, nu inte längre finns i livet. Hon hade tydligen fått sig en spark på ena hasen och hältan ville inte ge sig. Synd på en sådan fin travare som hon var. Kommer sakna henne otroligt mycket..:(
Kommer ta tid att komma över det här...

RIP


Liite utrymme ibland

För min kära sambos skull så ska jag vara snäll o nämna att Leksand vann sin premiärmatch igår. Med 3-2 borta mot Västerås.

Lyckad kampanj

Igår kväll blev det klart att man kunde värva Jonas Nordquist, med hjälp av alla generös bidrag från sponsorer och medlemmar och övriga fans. Så nu har man ännu en från Leksands "gyllene 82:or". De verkar dras till Brynäs;)

En kampanj som fått otroligt mycket positiv respons och bidragit att man fått ett närmare band mellan förening och dess medlemmar. Man får önska mr Nordquist Lycka till i Brynäströjan och välkommen till Sveriges bästa hockeylag;)

Nästa torsdag drar elitserien äntligen igång. Brynäs börjar borta mot Timrå.

 



Första introt avklarat

Var igår på mitt första intro ute hos en kund för Manpower. Kunden var för mig välkänd. Mycket att lära sig och det tycker jag om. På torsdag är andra gången hos samma kund. Sen hoppas jag få många tider där.

6 mån idag

Idag firar jag och M 6 månader tillsammans. Vad tiden har gått fort. Älskar dig!

Får se vad dagen har att erbjuda.

Bra för husfriden

Matchen i Långshyttan slutade 1-1. Får erkänna att oavgjort var det bästa resultatet för husfridens skull;) Målskytt för Brynäs blev Ove Molin. Det roliga är dock att målet kom när Brynäs var en man mindre.;)

Upp till kamp

Ikväll smäller det till ordentligt. Familjefejd a la grande. Leksand möter Brynäs i träningsmatchen i Långshyttan. Tur att min kära sambo jobbar kväll för att minska anspänningen;)

Eva o Catarina får hejja för allt var det går åt mig med.

Diskmaskin!

Så nu har äntligen diskmaskinen kopplats in av min händiga sambo. Vad skulle jag göra utan honom. Så nu slipper man stå o diska hela dagarna. Underbart!

Var till Manpower idag och skrev i kontraktet för extrajobb. Så nu hoppas jag att jag får jobba mycket. De är grymt trevliga på Manpower i Västerås. De kan jag starkt rekomendera.


En dag med Jane

Idag har jag haft en heldag med Jane vilket var mycket skojj. Örebro och IKEA stod på agendan där bland annat garderober till en lägenhet skulle inhandlas. Blev lite smått och gott till min och M:s lägenget också. Sådant som vi glömt förra svängen. Blev bjuden på lunch, tack så mycket, det var riktigt gott och så slapp man laga mat den här dagen. Även så inhandlades den efterlängtade diskmaskinen som nu står så fin i köket och väntar på att få installeras. Även en tvättmaskin väntar att få tillhöra vår familj. Det kommer bli helt toppen med en sådan också:)

Måste tilllägga att garderoberna vägde jättemycket men var en lättmatch för två starka som vi.

Väl tillbaka skulle garderoberna monteras och som tur var låg den aktuella lägenheten på första våningen endast en halvtrapp upp. Vi hann montera en garderob innan min M dök upp och hjälpte till med tilhörande inredningar. Gick som smort att få ihop dessa.

Äntligen har vi eget internet som gör att man kan sitta vid sin egen dator nu, skönt.


Imorgon väntar Manpower...

När katten är borta...

dansar råttorna på bordet. Darling har somnat i soffan som traditionen lyder och jag som inte riktigt vill sova drog mig upp hit. Men så går det när man frivilligt går upp 5.30 en lördagsmorgon trots att man inte behöver.

Idag blev det en sväng till IKEA för att inhandla lite nödvändiga prylar till den stoora lägengheten. Fick med oss en sängstomme, nån hylla, lite förvaring och annat smått och gått. Kom rätt skapligt billigt undan. Imorgon väntar en dag av skruvande. Får hoppas våra respektive stubiner håller sig så långa som det är möjligt.


För Brynäs del genomspelades SCA-cup i veckan med följande 1 vinst och 2 förluster. Inte det resultat man väntat sig. Men en vinst är bättre än ingen alls. Nu är nedräkning i full gång mot seriestarten. Ska bli grymt kul när hockeyn sätter igång på allvar igen.

Tur vad är det för trams?

Ännu en gång var inte turen på min sida. Hoppas att den någon gång vill det. För en person som har ett kontrollbehov som jag börjar få lite smått panik över framtiden. Jag vet att det endast är andra försöket av två möjliga. Har i alla fall beslutat att ta ett uppehåll från skolan. Känner att jag behöver göra det. Men då krävs ju att man har turen på sin sida. Får se vad världen har att komma med...




Nu är man inne i september i alla fall. Med September kommer säsongsstarten. Den 24:e börjar det för Brynäs då de har Timrå borta.

RSS 2.0