Hänt extra

Det har faktiskt hänt lite sen sist. Har bland annat fått tagit över Grettir och har nu det som mitt lilla projekt. Tycker att han redan har gjort små framsteg. Har även gått och blivit med bil igen. Bra att ha nu när sambon snart kommer igång med sitt exjobb. Det har krånglat lite men nu vet han nog hur han ska lösa det. Men han kommer att lyckas med vad han än kommer ge sig in på. Han är bästast i världen.

Förhoppningsvis kommer jobbfrågan att lösa sig inom en snar framtid. För jag orkar inte gå hemma längre. Det har börjat växa mossa på mitt kära huvud, haha. Plus att jag vill ha råd att göra de saker jag tycker är kul att göra.

Plötsligt händer det!

Pappa och sambon hade räknat fel på hur mycket golv det behövdes till vardagsrummet. Blev lite ångest då golvet köpts i Finspång och att pappa fått berättat för sig att det inte fanns i närheten. Vi letade ändå då vi var ute på en lite inköpsrunda. Vi hade lite lätt givit upp då vi åkte till den sista anhalten, en liten färgaffär i Hallsta och där av slump fick jag syn på en väldigt likt golv. Det visade sig senare att det var samma. BINGO!

Igår åkte pappa tillbaka till Finspång igen efter att ha varit här och hjälpt till med renovering. En som blev lycklig över det var Kosken som inte gillat att pappa tagit upp hennes soffa.

Vi har hunnit med en jäkla massa och det har blivit så fint. Nu återstår hallen och köket såklart, o lite lister o sådant. Idag blir det en sväng till Arboga för lite flyttpackning samt att vi behöver hämta städgrejjer.


JAJA, man är inte mer än människa. Man får faktiskt stava fel ibland. Vem vet vi kanske har lyxvarianten av duschkabinen här nämligen duschkaminen.

Gått i ide?

Jag har varit slarvig på bloggfronten men allt från jobb till jul o sånt har komit imellan. Har nu i alla fall tagit mig uppåt landet igen dock med kort visit för hämtning av en far. Han ska hjälpa oss att renovera i dagarna 5. En renovering som sakta men säkert tar sig framåt. Nu har vi tapeter och golv o båda rummen på övervåningen. Golv ska läggas i hallen där uppe samt väggarna ska målas igen. Sen är det så gott som beboeligt. Duschkabinen behöver sig en omgång bara. Den är inte så ren just nu.

Vardagsrummet är också på gång, där taket måste på plats innan tapeter o golv. Men nu har vi de material som krävs för att få dessa bitar på plats. Sen väntar nedre hallen. Köket ska dock torkas i några månader till innan den ska rustas upp.

Ska snart iväg för att hämta far och lasta in golvet vi fixat till vardagsrummet. Det kommer bli ursnyggt.


P.s Brynäs klarar sig fint trots 8 man borta. Får ursäkta mitt kära lag att det inte finnas så mycket tid att bloggas om dem då all tid tas upp av renovering. Men måste nämna att igår blev det vinst över Modo med 3-2.

RSS 2.0