Long time no see

Det var visst ett tag sen man skrev några rader i den hä bloggen. Det har helt enkelt inte funnits någon blogglust eller ork. På det här åtta månader av 2010 har det hänt massvis med saker där 99% har varit tråkiga och fulla av sorg. Både farfar och morfar har gått bort inom loppet av 3 månader samt ytterligare en närstående person. Nu är måttet rågat och man orkar inte ta in något mer.

Under sommaren har man jobbat och slitet återigen på Viberga. Har inte lyckats med att hitta något fastare jobb men har dock fått in fot på domkyrkan är man hoppas man får bli kvar där. Ska även försöka läsa till ytterligare en kurs och utöka högskolepoängen.


Numera är man boendes i ett parhus i Surahammar där vi nyligen blivit klara med storrenoveringen och det är så skönt att äntligen ha ett hem att utnyttja till max. Har världen bästa sambo som har fixat större delen av renoveringen själv. Finns ingen som är så bra som han. I dagarna har han även fått jobb då den långa utblidningen närmar sig sitt slut.

Sist men inte minst har man gått och blivit med häst. Min alldeles EGNA islandshäst vid namn Erró. I sommar har vi dock varit från varandra mycket men snart är man tillbaka igen. Då ska vi fortsätta lära känna varandra.


P.s Elitserien sätter igång den 16 september. Äntligen.RSS 2.0