Morötter är onda

Jobbar idag tredje dagen av nio i rad. I förrgår var nog den jobbigaste dagen jag har varit med om. Var själv från det jag kom tills jag slutade. Har aldrig stressat så mycket i hela mitt liv. Men hann gjorde jag och jag är så nöjd med mig själv. Dock har saker börjat rasa ner på mig. Är det inte en tung låda med knipplök så är det den förbaskade morotshyllan. Den sistnämnde var det bara några centimeter från att allt kom över mig. Morr. Då blev det precis somi reklamen som M tycker är precis som jag, haha.

Längtar tills nästa helg, är ledig tors-mån och då ska det flyttas.


Snart väntar jobbpasset 11-20.

Tar aldrig slut...

Beslutade mig att flyttpacka mer igår samt att rensa ur mer. Har nu packat ner hela köket förutom skafferitet vilket har lett till att det står lådor överallt. Dock tycker jag att det är lika mycket kvar. Det tar ju aldrig slut,pust. Lägenheten består av en enda röra så jag sover hos mamma o pappa tills flytten för jag står inte ut i röran, haha.


Takidas nya




Låten är grymt bra. Längtar tills nya plattan släpps.

Del 1 klar

Del 1 utav operation flytt avklarad. Igår flyttades M:s saker från Linköping. Jag har ont i hela kroppen. Känns som man har burit sammanlagt ett ton.:-)

Tråkblogg

Vad tråkig min blogg känns just nu. Men det finns inte mycket att skriva om men snart då flytten närmar sig samt att hockeyn drar igång. Då blir det mer att skriva om. Tills dess får ni dras med dessa tråkinlägg.

Idag jobbar jag 8-18, ännu ett 10-timmars pass. Sen hem och vänta på att M ska anlända. I helgen ska vi flytta hans grejjer från Linköping till Arboga.

Den 7:e Augusti går Brynäs på is och den 13:e spelar man den första träningsmatchen, mot Lugano. Det är inte långt kvar nu.

En skvätt Brynäs

Var ju som sagt på en snabbvisit i Arboga Sön e.m- Måndag då jag var på intervju igår. Så i söndags passade vi på att köra lite av mina saker som jag har haft i förrådet. Mormor och Lasse följde med så vi körde grejjerna i deras bil. Även lite av Marcus saker togs med.

När de hade åkte hem så tog vi en prommis för lite kebab satt som en smäck. Efteråt blev vi akut godissugan så vi tog en sväng till macken innan den stängde. Vad får jag då se hända inne på deras fikarum? # 17 Hermanssons orginaltröja. Jag blev riktigt imponerad. Skönt att veta att det finns några Brynäsare i min kommande bostadsort.


Den 7:e går tigrarna på is. Inte långt kvar.


Den stora intervjun

Intervjun gick kanon och tjejen jag träffade var supertrevlig vilket gjorde att jag slappnade av. För jag var riktigt nervös på vägen dit. M hade gjort en vägbeskrivning så jag hittade dit lätt som en plätt. De skämtade inte om att jag skulle veta var jag skulle någonstans för huset var enormt högt. Nu är det bara att hålla tummarna ännu mer.

Håll tummarna!

Idag ringde de från jobbet jag sökt tidigare i veckan. Fick svara på några frågor. Sedan sa de att de skulle ringa upp de sökande vilka forfarande var intressanta. Jag var en av dem så på Måndag ska jag på intervju. Håll tummar och tår för mig.

Så kan det gå:)

Sitter o läser Aftonbladet online. Scrollar neråt o tittat slött på vad som står på "framsidan". Efter ett tag dyker en liten Leksandsnyhet upp och jag får ett sådant längtananfall efter min M. Nu tycker jag att det ska bli fredag! Jag älskar dig så mycket M!.

Inlett "operation flytt."

Idag har jag inlett operation flytt. Har anmält flytt av hemtelefon samt meddelat vattenfall att jag ska flytta. Började även att packa ner lite och har nu fått ihop 6 banankartonger. Fler lär det bli. Rensade även ur garderoben och vad mycket skräp jag hade. Skönt att bli av med det. Får se ifall det finns mer att packa ner nu ikväll. Hoppas veckorna går fort nu för jag vill flytta:)

Finbesök

Igår fyllde lilla pappsen år så det blev smaskigt fika direkt efter jobbet. Mamma hade gjort en av mina stora favoriter; Lisétårta. Finns inte mycket som är godare än det.

I natt har jag haft finbesök. Mn kusin som just nu bor i Härnosand kom ner för att hälsa på. Vanligtvis brukar hon sova hos farmor men nu har hon sen en tid tillbaka en hund, Z eller Zäta. Vet inte hur det stavas. Z är en boxer, en grymt söt sådan. Eftersom även farmor har hund så fick de bo hos mig. Tyvärr jobbade jag idag så vi sågs inte så mycket. Får hoppas att det blir mer nästa gång hon kommer hit.

Göteborg

I onsdags vid 7.30 bar det av mot Göteborg med ett första stopp vid Brahehus då magen kurrade för mycket. Efter Jönköping blev det förarbyte och jag fick ta över ratten  då M inte ville köra i Göteborg. Det gick jättebra att köra i Götet och kartan vi fått stämde perfekt. Incheckning och inhandling av Göteborgspass. Solen lyste och det var varmt vilken ledde till att vi bestämde oss för Liseberg. Kände på mig att vädret skulle bli sämre. M övetalade mig att åka Kanonen som jag inte vågat tidigare. Jag är glad att jag övertalades för den var skitkul. I kön dit fick jag ett par kaninöron som jag hade på mig tills de gick sönder. Får skylla på mitt stora huvud. Dock kom det några regnskurar med dessa överlevde vi. Vid 21 gav vi upp och traskade hem till hotellet vilket inte alls låg långt från Liseberg. Vi såg Nya Ullevi från vårt fönster.

Torsdagen gick i regnets tecken. Vi var kulturella och gick på Universeum och Naturhistoriska museumet. Ett besök på Nordstan blev det också. Dock för mycket folk som gjorde att det inte alls var kul att titta i affäret. På kvällen beslutade vi oss för att gå på bio där vi såg "Baksmällan". Det var den roligaste filmen jag någonsin har settt. Se den!

Fredagen tog vi det lugnt innan utcheckning. Vi åkte hemåt efter 11 med en mellanlanding i Linköping.

Några bilder kommer när jag laddat över dem till datorn.

Kändisar och så Göteborg

Idag har jag sett två kändisar, både artisten Mikael Rickfors och skådespelerskan Josephine Bornebousch har handlat på Viberga, inte illa. De har tydligen sommarstuga här i närheten. Kul när de väljer närheten till lilla Finspång.

Imorgon åker jag o M till Göteborg för vår minisemester. Det ska bli riktigt kul och hoppas att vädret gör sitt allra bästa för att visa sig från sin bästa sida. Nu ikväll väntas packning och andra förberedelser. M borde vara här runt 19 så..

Vi hörs när jag återkommer. Blir tre härliga dagar i Götet.

Gävle

I lördags bar det av mot Gävle för den stundande grillfesten hos Catarina vid deras sommarstuga. Nä vi närmade oss Gävle öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. Efter ett litet tag var det omöjligt att köra utan vi var tvungan att stanna vid vägkanten och vänta ut regnet. Men det var snabbt över. Väl i Gävle lös solen återigen och värmen återkom. Sen trodde vi att det inte skulle vara några problem att hitta ut till sommarstugeområdet då vi skrivit ut en vägbeskriving från hitta.se. Den var inte mycket till hjälp och M flippade ut några gånger, haha. No more. Tror vi åkte 2 mil i onödan, suck. Efter ett telefonssamtal så hittade vi till slut rätt.

Väl där väntade välkända ansikten plus några nya. Alla brynäsare såklart. M tyckte det skulle bli kul att se hur länge det dröjde innan de skulle få reda på att han var leksing. Det tog rätt lång tid faktiskt.

Det blev goda grillspett med kubb både före och efter. Jag var med i det lag som vann. Måste bero på något särskilt.;) Sen blev det många rundor av kortspelet UNO med många tillhörande skratt.

Dagen efter på hemvägen blev det en obligatorisk tur förbi Läkerolen sen en fika inne i centrum. Sen blev det en tur till Valbo och köpcentrumet där. M inhandlade en sen födelsedagspresent till sin syster.

Tack alla för en kul helg!

Tyvärr tog jag inga kort. Men några av de andra gjorde det. Finns via min facebook.

Mot Gävle

Snart bär det av mot Gävle och jag börjar bli laddad. Vi ses där mina vänner..:)

Full rulle

Åter en helg väntar fylld av planer. Imorgon väntar jobb 7-12 sedan går tåget till M 14.33. På lördag åker vi upp till Gävle eller lite utanför där grillfest väntar. Kompisen Catarina fyller år. Presenten är inhandlad och festhumöret är snart på plats. Hoppas vädret är på vår sida. Dock behöver det inte va så himlans varmt. För nu är det olidigt nästan.

Nä nu väntar snart sängen. Vi hörs när jag är hemma igen.

Uhuu

Igår under tiden jag var på jobbet brakade åskan lös. Det dånade verkligen och jag avskyr verkligen åskan. Ringde till mormor som var snäll och hämtade mig och cykel med sin stora bil.

Pratade med min kompis, samma som vi ska på grillfest till igår. Hon var arg och besviken över att ännu en gång bli sviken. Det gör mig arg så att jag nästan skakar. Men du, vi ska ha jättekul på lördag!

Snart väntar jobb, 8-14. Lagom dag för min smak. Sen ska jag handla hårfärg åt M och det ska bli spännande att se ifall jag köper rätt, haha.

Bokat o klart!

Igår bokade jag o M en minisemester till Göteborg, 8-10 juli. Jag längtar enormt mycket och hoppas att vädret kommer vara på vår sida. Behöver inte va stekhett bara det inte regnar. Men först väntar grillfest i Gävle i helgen. Det ser jag fram emot!.

RSS 2.0