Linkeboda

Måndag till onsdag spenderas i Linköping hos min favvoTess, kallar henne så för att man får absolut inte kalla henne för det förbjuda ordet som börjar på F;).

Kommer då antagligen ligga lågt med bloggandet, så mina trogna läsare vet det. Om jag har några trogna läsare? Haha.

Hmm

Verkar va skilda uppgifter gällandes vilket datum Robban fyller år. Fast Mattias sa att han fyllde 30 aug. Eller lurade han oss bara..haha...?...hmmm


De resterande.

Suck, bloggen krånglar och vill inte göra som jag vill. Så de 2 andra kommer i ett eget inlägg istället.=)

Curly Sue



Publiken sjunger för Robban


Inspelningar från Takida igår

Ursäkta den dåliga kvaliteten och att de inte blev så långa, vågade inte med mitt dåliga batteri.

Close Therapy



Summer´s gone


 

Takida- Skogsröjet=D

Igår var det änligen dags för att få se Takida på riktigt för första gången. Vi stod längst fram framför mitten av scenen. Men då fulla idioter och annart omoget folk tröck på så i i helvete bakifrån, fick jag lyftas över av vakterna. Skapligt pinsamt kan jag lova. Men hamnade längst fram ändå men mer på sidan där det konstigt nog knappt stod något folk.=)
Fick höra en av de stora favortierna Summer´s gone , den är grym den låten. Där trodde vi att spelningen var slut, men icke sa nicke utan grabbarna kom in igen och körde några extranummer, bland annat Bad Seed..wiee...=)

Sångaren i Takida Robban, fyller 30 år i dagarna och en av bandmedlemmarna Mattias fick publiken att sjunga "Ja må han leva", var så att man fick rysningar. Men grädden på moset var när några ur Backyard Babies dök upp och överrasskade ett helt ovetande Robban med en tårta rätt upp i ansiktet. Så resterande extranummer fick sjungas med grädde i hela ansiktet;)

Smärtor

Har sådan magsmärtor nu så att jag knappt vet vad jag heter.  Men men är man tjej så är man och sånt här får man ta. Förstår inte varför jag skriver om det här överhuvudtaget haha, är väl snurrig av smärtan.

Imorgon väntar lite extrajobb och sen är det Skogsröjet och Takida, som jag har längtat. Ska bli så jäkla kul att äntligen så se dem på riktigt. Då Rix FM festival inte räknas;) Det ska även bli kul att få se Backyard Babies....

Ska försöka ta lite bilder eller filma någon snutt av konsertet, se vad som orkas med.

Personligt brev

Jahopp då har man skrivit ihop snyftbrevet till CSN. Hoppas att de godtar det nu och att jag kan få mina pengar någon gång och få kontroll över tillvaron igen. Min kropp mår inte bra alls av att stressa och det märks av de hemska finnar jag fått i ansiktet,suck.

Idag har jag gjort annat än att plugga, fy på dig. Dock läste jag lite i morse, alltid något. Var hos optikern och hjälpte mamma att prova ut nya glasögon, hon kommer bli så snygg i de nya bågarna. Dock har stackars mamma fått tantsyn..haha...stackars dig...=)

Sen blev det en sväng till stalletför intag av hästarna och nu sitter jag här och har ångest över att jag inte läser det jag ska.

Snuvig

Min dator är snuvig igen, har fått infektioner. Tror man kallar det så även inom datavärlden. Don´t ask me, jag är inte så hajj på det. Men jag kan inte få bort det, för mitt virusprogram tjurar och vill att jag ska köpa och så vidare. Morr. Vad allt ska krångla hela tiden. Suck. Får fråga min bubbi om hjälp, han fixade det förra gången och då var dator rejält krasslig. Stackarn.


Nu vet jag vem min prenumerant är..hihi..tack så mycket=). Fler får gärna lägga till min blogg också. Men varför igentligen? Därför att hockey är bland det bästa som finns..sådäså...

Bloggkoll

Såg precis att jag har 1 prenumerant på bloggkoll. Nu blev jag riktigt nyfiken på vem det kan vara. Man blir ju glad av att någon vill hålla koll på min blogg.

Så ge dig gärna till känna:)



Uppdatering: Nytt besöksrekord..hela 23 st..=)

Frustration

Känner en sån frustration över att jag för tillfället inte har någon kontroll över mitt liv. Mår inget vidare av det alls och hoppas att det komme ordna upp sig snart. Vete katten vad jag ska ta mig till om det inte löser sig:(.

Tur att jag har min bubbi, som gör mig glad och får mig att se ett liitet ljus i den mörka tunneln. Fråga mig nu inte varför jag kallar honom för bubbi, för det kan jag inte svara på. Det har bara blivit så. :)

Danmark nästa

Förre Brynäsmålvakten Markus Korhonen som inte någon vidare säsong, har skrivt på för det danska laget Esbjerg. Hoppas du får en bättre säsong där. Lycka till!


Nytt rekord

Haha...hade nytt besöksrekord igår, hela 19 st. Går sakta men säkert uppåt.

CSN roten till allt ont..

Ja så kan man lugnt säga. CSN gör förtillfället mitt liv till ett living hell. De krånglar över 3,5 poäng som saknas för att jag ska få studiemedel. Suck hatar att inte ha kontroll över mitt liv och får konstant panikanfall över hur min framtid ska se ut. Vad gör man ifall man inte får några pengar? Hamna på gatan eller vad? Vill ju fortsätta att plugga för jag har äntligen hittat rätt. Det är med historia, konst jag vill jobba. Men det vill tydligen inte CSN. Morr!

Härligt

Daniel Widing och Lars Jonsson är uttagna till Tre Kronor för två landskamper den 6-7 sep. Kul för dem och för oss supportrar. Inte var dag brynäsare blir uttagna. Trots den kassa säsong som var hade Widing är bra säsong, var bland annat uttagen i VM-truppen där han fick göra några byten. Får se vad den kommande säsongen kan erbjuda Widing och övriga grabbar i laget.

Ett mysterium

Jag fattar det inte. Min diskpropp är puts veck och jag förstår inte var det kan ha tagit vägen.  Den kan inte bara ha fått fötter och gått sin väg, det är inte rimligt alls., haha. Jag gillar verkligen inte när saker försvinner och man vet att de borde finnas någonstans men absolut inte går att hitta.



Föressten en intervju med Stephen Dixon ligger ute på hemsidan,.

Jisses Amalia

Herregud, kom på efter att ha varit inne på syrrans blogg att jag  har glömt att skriva ett grattisinlägg till mamma. Hon fyllde år i fredags, den 22:e. Men bättre sent än aldrig har ju fullt upp.;)

Grattis mamma  som bara fyllt 25...hihih......hurra hurra....


Summering

Då var cupen slut för den här gången. Brynäs fick surt stryk i sista matchen mot Luleå och kom 2:a i år. Ähh.. vad gör det är ju som sagt bara försäsong. Det är ju under den riktiga säsongen sen som de ska vinna. Hellre en pissig försäsong än ordinarie. Pallar inte en liknande säsong som den föregående. Ingen kvalserie i år tack.

Nu har F åkt hem och jag längtar redan efter honom. Känns så tomt och ensamt här nu. Vi får helt enkelt se till och ses snart igen.

Imorgon väntar en ny vecka. Ska strida lite med CSN som bråkar med mig suck. På lördag väntar jobb sen är det skogsröjet..weiii..då ska jag se Takida äntligen...!!

Slutspurten

Idag är det sista matchen för gubbarna i årets Leksandscup, idag är det Luleå som står för motståndet. Hoppas inte E o gänget är för slitna idag så att de orkar supporta laget en match till för. För vinsten är vår. =)


Gött gubbar

Vinst mot Leksand, gött gubbar. =)

Ovavgjort

Första matchen slutade oavgjort då Timrå lyckades kvittera Brynäs ledning i slutminuterna..

Idag väntar Leksand och det är en match som de måste vinna;). Det är den enda hatmotståndaren som Brynäs har, men att att kalla det hat är nog att överdriva en smula, men det brukar alltid bli bra matcher både på isen och på läktaren.

Clas Ohlson Cup

Idag inleds Clas Ohlson Cup i Leksand. Brynäs ska nu spela 3 matcher på 3 dagar och ikväll står Timrå för motståndet. Är inte på plats i år men min kompis är det och hoppas på liveuppdateringar av henne=)

Laget ikväll:

Målvakt
Anders Lindbäck
(Jacob Markström)

1:a
Daniel Widing
Jonathan Granström
Emil Sandin
Niclas Andersén
Juuso Hietanen

2:a

Ove Molin
Stephen Dixon
Andreas Dackell
Jörgen Sundqvist
Lars Jonsson

3:e
Daniel Hermansson
Mads Hansen
Janos Vas
Peter Nolander
Ola Svanberg

4:e
Jacob Silfverberg
Anton Persson
Henrik Thegel
Jonathan Carlsson
Simon Löf



=)

Lovisa som jag lovat, det går kanonbra....:)

Där ser man igen

Förre Brynäsmålvakten Robert Kristan, som jag måste tillägga gjorde stor succé när han var hos oss senast, är klar för Mora. Denne erkänner också att han ångrar att han flyttade från Brynäs. Men VARFÖR gjorde du det då? Du kunde ha spelat i den slovenska ligan längre fram ju. Men man måste även se det goda i det hela. Hade inte Kristan dragit, hade inte Korhonen kommit och floppat och att Markström fått chansen..( Även Sperrle floppade kan jag tillägga)

Helt tjock nu

Då var den första föreläsningen avklarad. Den handlade mest om konstvetenskap i allmänhet men det räckte gott och väl för att min hjärna ska kännas helt full. Den har ju inte tagit in så här mycket information på väldigt länge och jag förstår om det är trött och sliten nu, haha.

Har nu som vanligt en hel del dötid att fördriva innan jag kan åka hem igen. Hemma sen blir det att försöka läsa lite och fixa iordning det sista för ikväll kommer han.

5-3

Där satt den, den första segern för Brynäs som efter att ha legat under 2 gånger i matchen, kunde ta sig i kragen och tillslut vinna med 5-3. Genom en kompis på plats så blev det fart i matchen efter att Widing tagit på sig ett matchstraff, inget ovanligt. Men det får han se upp med under säsongen sen. Det är mål han ska leverera.

Jonathan Granström blev tvåmålskytt i matchen, Härligt tycker jag då han är ett av nyförvärven inför säsongen. Övriga målskyttar: Lars Jonsson, Peter Nolander, Henrik Tegel. Två backar och en junior. Härligt gubbar!


Inför Brynäs-Kalpa

Här är kvällens lag:

Laget mot KalPa

Målvakt
Jacob Markström
(Anders Lindbäck)

1:a
Andreas Dackell
Ove Molin
Jonathan Granström
Jörgen Sundqvist
Lars Jonsson

2:a
Daniel Widing
Mikael Lind
Emil Sandin
Niclas Andersén
Juuso Hietanen

3:e
Janos Vas
Mads Hansen
Daniel Hermansson
Peter Nolander
Jonathan Carlsson

4:e
Jacob Silfverberg
Anton Persson
Henrik Thegel
Ola Svanberg

Uppdatering: Lasse Jonsson blir ass. kapten tillsammans med redan ass. kaptenen Mads Hansen..

Flitig är man

Har precis städat klart och håller nu på och tvättar, allt för att göra ett gott intryck imorgon. Shit det är redan de 20:e och det börjar bli riktigt pirrigt nu. Sen är det bara att slänga all återvinning man har samlat på sig så är det klart. Måste nog läsa lite i någon av kurslitteraturen sen, men kan som sagt inte koncentrera mig riktigt.

Väntar fortfarande på lite införprat inför matchen ikväll som jag precis höll på att glömma. Kvällens match är den första försäsongsmatchen i Läkerols historia.

Dagens "Millis"

Jaa..det är ett av många smeknamn på min gullig kusin. Läs hennes blogg här.;)

Åkte ner på stan efter uppropet för att fördriva lite tid innan bussen hem skulle gå. Träffade både favvoTess och kussen där. Åt lite lunch och sen drg jag och kussen en sväng i butikerna blev lite shopping. När vi går där och strosar och pratar lite om allt möjligt och även mr X tas upp. Säger åt kussen att tänka på mig på onsdag och hålla tummarna för att det kommer att gå bra.

Frågar min nyblivna tonåring till kusin om hon tror att det kommer gå bra. Då kläcker hon ut sig, " Ja om du använder dig av linser då kommer du bli snygg"..haha... Vadå ser jag inte klok ut i glasögonen eller?, " Klart du gör, du är snygg med men du kommer ju bli ännu snyggare utan, hahahaah....tack för den! Då vet jag. Använd glasögonen så lite som möjligt..eller? Haha....

Live från LIU

Då var man på plats igen på det kära gamla universitetet. Råkade hoppa på den näst tidiga bussen i morse, har inte lärt mig de nya bustiderna. Så jag hamnade här 1/2 timme tidigare än beräknat, så jag fick 2 timmar att döda innan uppropet. Så kan det gå men nu är det bara ca 50 min innan jag börjar.

Imorgon är det dags för en ny match för Brynäs. För motståndet står finska Kalpa. Hade åkt på den matchen om inte jag fått besök på onsdag;) Har inte dykt upp något om matchen än på hemsidan. Så fortsättning följer....


Finns bara EN # 41


Färdigjobbat

Idag var det sista dagen på sommarjobbet,skönt tycker jag. Är ett jobb jag aldrig skulle orka att jobba på heltid. Känner av min stackars rygg,hushållsost är boven till dramat och all jäkla kyckling man har grillat. Är så trött på kyckling och spjäll nu så att jag snart får spelet. Men men i 2 veckor slipper jag det till jag sista lördagen i Augusti då jag ska jobba extra, snäll som man är.

Nu har man 1 dag ledig innan skolan börjar lite lätt på måndag med upprop o så. Ska bli kul att börja igen, nu med något man tycker är kul att läsa. Mådde verkligen inte bra av lärarprogrammet då jag gick o ångrade mig varje dag i stort sett att jag sökt det. Men efter 3 år tog jag mig i kragen och hoppade av. Duktiga Johanna:)

På onsdag är det dags, då kommer X mig, äntligen säger jag. Så här ska storstädas och fixas.

Bloggen är räddad

Har fått hjälp från den här oerhört duktiga tjejen, mimmisdesign att fixa till det som var knasigt, tusen tack åter igen. Det var även via hennes superbraiga blogg som jag har kunnat försöka lägga till lite nytt i designen. Så nu ser bloggen normal ut igen,skönt=)


Allas vår Boork

Leif Boork är och kommer vara en favorit bland hockeytränarna. Han har gjort det bra med Brynäs trots den tunga föregående säsongen. Han hade en bra idé som kunde ha lyckats. Men snabbt fick den en törn i sidan och hela laget fick en mental kollaps som de inte kunde ta sig ur. Boork fick kicken men kom tillbaka till den hemska kvalserien som the savior.

Nu hade inte det här inlägget tänkt handla om den hemska säsongen utom om det jag läste om i Aftonbladet. Så fort ord som Brynäs, Boork dyker upp måste jag bara läsa haha. Den här gången handlade det om att Boork är tillbaka dock inte inom hockeyn utan som mentor åt en fotbollstränare. Där ser man. Ska han lyckas rädda ännu en klubb i kris. Fortsättning följer.  Tillhörande bild till artikeln är ju taget med Brynäs och allas vår Markström i bakgrunden.


Hade besöksrekord igår..hela 18 st....haha


Ett ord

Finns bara en fisksort o ta till...Torsk...Det är den bittra sanningen.

Suck

Här ska man försöka få till ngt nytt i designen. Våga pilla lite själv. Fick dit en infotext om mig själv. Men hur ska jag få "SÖK I" som har hoppat upp brevid? Hjälp någon?

Åt skogen-dagen

Kan ju utnämna den här dagen till åt-skogen dagen. För allt har gått knasigt till idag. Dagen började skapligt, vi låg rätt till med allt och det var inte ett dugg stressigt. Vi hann med och grilla och det räckte att grilla två av varje. Sen skulle det städas och då började det. Börjar med att tömma grillen på allt fett som vanligt. Hänger hinken på uppsamlaren och börjar, plötsligt kanar hinken ner och faller i golvet med en smäll och jag får en massa kycklingfett över hela mig. Jättemysigt vad det och gå o lukta äckelpäckel resen av dagen. Inte lustigt att flugorna svärmade runt mig. Haha,.
Sen slutade det inte att strula, utan blev även lite strul i kassan. Men men det får bli en annan historia.

Brynäs match mot AIK pågår och jag kan inte hitta en enda sida där resultatet står, blir galen snart. Pulsen ligger på 300 och jag vill veta nu.

Kapten Dackell.

Efter Sjöddas sorti från hockeyns underbara värld har en ny lagkapten utsetts. Äran fick # 12 Andreas Dackell och jag tycker det är helt rätt. Grattis Dacke.


Laguppställningen mot AIK:

Målvakter
Jacob Markström
(Anders Lindbäck)

1:a femman
Morgan Hassel - Lars Jonsson
Anton Persson - Andreas Dackell - Ove Molin

2:a femman
Juuso Hietanen - Jörgen Sundqvist
Daniel Widing - Micke Lind - Björn Danielsson

3:e femman
Peter Nolander  - Jonathan Carlsson
Janos Vas - Mads Hansen - Daniel Hermansson

4:e femman
Ola Svanberg - Niclas Andersén
Jacob Silfverberg - Jonathan Granström - Emil Sandin

Skador
Johan Alcén och Alexander Sundström

Väldigt intressant formuleringar. Snart är det nedsläpp. Pulsen Ökar. Kom igen nu!

Inför

En pratstund med nye Czarnecki inför drabbningen imorgon.....

Kantarellhäst?

Kanske ska ta upp mitt projekt att göra Pållen till en kantarellhäst. Fast jag vet ju inte ifall det är möjligt. Men försöka går ju. Hittar alltid kantareller när jag sitter på hästryggen, idag såg jag faktiskt 1 riktigt stor en. Så jag tänkte, varför skulle man inte kunna lära en häst att hitta kantareller såsom man kan göra med en hund? Fast det är ju två helt olika djur men men, hästar är riktigt smart djur. Skulle detta lyckas så skulle man hitta en hel del, då man rider på alla dess olika småstigar ut i skogen. Man tar sig ju fram väldigt bra på hästryggen.

Pållen var fjantig idag med och såg spöken och blev rädd för korkade saker, men inte lika mycket som igår. Haha. Rishögen var farlig idag med, det kan ju faktiskt äta upp henne. Haha. Dock var hon riktigt kelig idag och var nyfiken över vad jag gjorde hela tiden. Kunde ju dyka upp ett smaskigt äpple. Så det blev lite gos med henne idag, fast det dröjer ju inte länge förrän jag får gosa riktigt ordentligt. Can´t wait.


Mycket händer runt hörnet

Det stämmer alldeles riktigt. Imorgon spelar Brynäs sin första match den här säsongen. Hoppas de uppdaterar resultatet på webben. Då är det en som kommer sitta som klistrad. ;)

Idag spelar Takida på skansen och  jag är lite avis på de som kommer vara på plats. Själv kommer jag att se dem den 30:e och det är inte alls långt kvar nu. Man kan ju se det så här att jag kommer ha det roliga kvar.


Till på köpet är det bara 1 vecka kvar tills jag får det efterlängtade besöket. Börjar bli riktigt pirrigt nu.


o så har jag bara 3 dagar kvar att jobba...weii


Haha..vilket torrt inlägg....sorry


Countdown

På torsdag är det dags för Brynäs att inta isen för den första matchen, försäsongen 08/09. Motståndet står AIK för och jag tror det blir en lätt match. Vi är för bövelen ett elitserielag och laget i år tror jag stenhårt på. Evigt optimist det är jag. Vi har stabilare målvakter. Värvat en bra första back och 3 bra forwards. Nu är det upp till bevis. Jag längtar tills pucken släpps. Snart så, snart.


Finally

Sitter som vanligt och läser lite bloggar. Idag blev det en titt på aftonbladets hockeyblogg av Tomas Ros. Scrollar bland inläggen och försöker hitta något om mitt kära Brynäs. Där, skrivet den 6 augusti hittar jag det jag sällan får läsa. Något postitivt om Brynäs och i det här fallet om värvningen av Stephen Dixon.

Citerat från inlägget:
"Jag tror att Dixon blir en succé i Brynäs. Har man spelat två JVM för Kanada har man rejält med hockey i sig."

Jag njuter. Tack Ros för det.


Nu är det lite mer än 1 månad till nedsläpp av säsongen 08/09. Jag längtar.

Resultatet

Skills Competition 2008

Puckkontroll:

Vinnare: Ove Molin

Skotthastighet

Vinnare: Daniel Widing

Hastighetsåkning

Vinnare: Daniel Widing

Prickskytte:

Vinnare: Juuso Hietanen

Målvakt, passning, skott

Vinnare: Anders Lindbäck

Straffar

Vinnare: Janos Vas


Bästa lag: Svarta laget..
 
Grattis till er alla

Föressten



Det finns bra personal på jobbet också...;)

1 rätt i alla fall

Har fått via insideinformation från inte vem som hellst utan Brynäs-Eva att Widing stod som segrare i 2 grenar, Janos Vas 1 och Lindbäck 1. Men i de andra då? Här är man ju stå nyfiken att man snart spricker. Klart man måste föra statistik när de kommer till sådan allvarligheter. Haha. Men men. Slutgiltigt resultat lär väl komma upp på hemsidan inom snar framtid. Jag står först i kö.

Blod, svett och tårar

Ikväll är det dags. Muskler ska spännas, svetten lackas och tårar ska flöda och kanske blir det lite tandagnisslan. Svart möter vitt och nu ska det avgöras vem är bäst på följande; puckkontroll, skotthastighet, hastighetsåkning, prickskytte, passning-mål och straffar. Sitter här och funderar på vem som kan stå som vinnare? Tippar på att Widing kan stå som segrare när det kommer till hastighetsåkning, men man vet inte. Har ju ingen vidare kontroll på de nya liven. Brendl skulle i varjefall ha vunnit skotthastigheten lätt, synd att han inte är kvar. Gissar även att en slutlig kamp ska stå mellan svart och vitt i någon form av match. Skulle ha varit riktigt kul att ha sett detta. Kunde i och för sig ha tagit ledigt men självklart kommer man på det för sent aja...Hoppas ni som är där får det en trevlig kväll i Läkerolen och lyckos er som får se Bäckis igen. Det var ju ett tag sen sist. Här har vi kungen av puckkontroll.

Så här ställer grabbarna upp:

Svarta laget
Målvakt: Joacim Eriksson

Spelare:
Niklas Andersén
Jonathan Carlsson
Björn Danielsson
Daniel Hermansson
Mikael Lind
Peter Nolander
Anton Persson
Alexander Sundström
Ola Svanberg
Janos Vas
Daniel Widing


Vita laget
Målvakt: Anders Lindbäck

Spelare:
Johan Alcén
Nicklas Bäckström
Andreas Dackell
Jonathan Granström
Mads Hansen
Morgan Hassel
Juuso Hietanen
Lasse Jonsson
Ove Molin
Emil Sandin
Jörgen Sundqvist


Domare: Thomas "Kuben" Andersson & Patrik Sjöberg

Home sweet home

Eller vad säger du Pållen? Idag var det dags att ta in henne från betet. Vädret är för kasst, det är kallt och det finns nästan inget gräs kvar i hagen. Skönt för Ella-bus att slipa vara ensam längre, nu har hon sin nygamla bästis att busa runt med i hagen. Eller nja får se i hur mkt pållen kommer anstränga sig för att busa, hon är inte direkt den typen haha. Gör inget i onödan. Sådan matte sådant sto eller hur lyder ordspråket?, hahaah.




1 dag kvar till min 2-dagars ledighet

4 dagar kvar att jobba

10 dagar till besöket...=D

Tjuvstart minsann

Kunde inte hålla mig, var tvungen att ta på mig dyrgripen.....:P







Bilderna blev så där..men vad snygg man blev.hihih..;)

Utfrågning..

Haha..skämde nog slag på stackars X igår när jag ställde lite frågor på msn. Kan inte låta bli ju, så är vi i den här släkten. Lite för frispråkiga o något grova i käften när det kommer till kritan haha. Nyfiken är jag ju också, lite vill man ju veta innan denne kommer på besök.

Trodde det skulle vara en idiotfri dag på jobbet dag och var nära att lyckas. Men man kan inte få allt här i livet inte. Suck. Hade dock en dryg o otrevlig kund om idiotförklarade mig och jag blir så trött. Orkar inte ens lägga energi på den idioten och skriva ner vad denne sade. Sen kan man ju inte rå för att en del förlorar alla sinnen man kan tänka sig när dessa kliver in på jobbet.

2 dagar kvar till min 2-dagars ledighet

5 dagar totalt kvar av sommarjobbet för den här gången...

11 dagar kvar tills besöket..:)

Föressten min söta kusin Millis har hittat till bloggvärlden. Välkommen!

Abstinens!!



En av mina aboluta favoritplatser, ..o det är Läkerol Arena så klart..;)

Har en otrolig hockeyabstinens nu och skönt att det inte är så långt kvar tills den drar
igång igen..försäsongen börjar ju nästa vecka sen drar det igång på riktigt i mitten av September.
Snart dags och börja planera de kommande besöken i Gävle...:)

Men ojdå...

LHC chockar hockeyvärlden...hahaahahahahaha......vadå chock...det är väl för i helskotta ingen chock..de får väl slänga ut vilka pengar de vill och sen får man se ifall de köpt grisen i säcken. Men att samla en massa "stjärnor" om man nu kan kalla det, i samma lag har ju inte varit någon höjdare förr.

Men det är ingen nyhet att ha på löpsedeln..hahahaaha.....

Det luktar fisk

Fick idag äran på jobbet att plocka fram fisk i den manuella fiskdisken då denne i skulle komma förrän vid 10 då disken öppnar. Det var inte lite fisk som skulle läggas fram både fileér, hel fisk, räkor mm. Det vägde en hel del också och efter det var jag helt slut i ryggen. Gav mig även på att sätta ut skyltarna med fisksorteno priset på. Hör och häpna hade 99,9 % rätt och det är inte lätt att urkskilja alla dessa olika fileér. Sedan har dagen gått i ett men inte lika stressigt som igår men man är ändå rätt trött då man har jobbat 10 timmar idag.






12 dagar kvar nu..spännade......

Laget är komplett...

Målvakter:
# 25 Jacob Markström från J20
# 30 Anders Lindbäck

Backar:
# 4 Ola Svanberg från Oskarshamn
# 9 Niclas Andersén
# 10 Peter Norlander
# 11 Juuso Hietanen
# 20 Lars Jonsson från Philadelphia Phantoms AHL
# 22 Jörgen Sundqvist
# 32 Jonathan Carlsson

Forwards:
# 12 Andreas Dackell
# 13 Emil Sandin
# 14 Stephen Dixon från Portland AHL
# 17 Daniel Hermansson
# 19 Janos Vas från Iowa Stars AHL
# 21 Ove Molin
# 23 Björn Danielsson
# 24 Mads Hansen
# 27 Anton Persson tryout från J20
# 29 Johan Alcén
# 31 Jonathan Granström från Mora
# 36 Mikael Lind
# 37 Alexander Sundström
# 41 Daniel Widing


= Nyförvärv

Nu kör vi grabbar!!!


1 second to meltdown...

Jaa. så har det kännts idag. Har aldrig haft en sådan stressig dag. Lite otäckt då jag i kassan fick värsta black-outerna och kände mig snurrig och skakig ursch och fy. Mycket folk idag och många som har köpt grillat. Det har grillats och grillats. Höll inte på att hinna och städa idag då fiskdisken ska bytas av på rast också. Men det löste sig till slut.

En var sjuk idag så att den sämsta sommarjobbaren i V historia fick ringas in. Trodde man hade sett honom för sista gången den här sommaren då han slutade för ett tag sen. Men icke, tydligen fanns det ingen annan att ringa in. Höll på att bli tokig och ilskan bubblade inom mig. Hade stor lust att klå upp någon där ett tag. Ahhhhh.

Ikväll blir det att ta det lugnt och göra matlådor till fredag och lördag. Imorgon väntar ett 10-timmars pass hur ska jag orka? Fredagarna är värst på min avdelning...

Tidig idag..

13 dagar kvar.....


Nedräkning...

14 dagar kvar.....


Tutt-tanten

Hahahaha...är bara tvungen att skriva att för första gången i den här sommaren såg jag tutt-tanten. En äldre dam som när hon kommer alltid tar sig inför tröjan på sitt ena bröst. Idag skulle hon handla lite saker och hade då sin hand innanför tröjan precis innan hon skulle betala...uiuuu....Vem vill ta i det där pengarna? När hon betalat var handen där igen innan hon köpte något i "spelet" på vägen ut... Vilket märkligt folk det finns där jag jobbar...hahah...

Welcome

Skriver så för att Brynäs senaste nyförvärv är från Kanada...haha.. Har inte hunnit läsa in mig så mycket på honom. Men av de jag läste på hemsidan så är han en tvåvägscenter som både har spelat powerplay och boxplay. Bra bra!!

Welcome to Brynäs Stephen Dixon!

For u

Lite weird att skriva detta nu men är tvungen..:P

Kommer på mig själv på jobbet och även hemma att jag går omkring med världens leende. Det är du orsak till. Har inte mått så här bra och varit så här glad på mycket länge. Har ju nästan fått träningsvärk i kinderna hihi. Går och längtar lite om dagarna tills vi kommer prata nästa gång. Nästan så att jag får abstinens om vi inte gör det. Ser även ifram emot de gulliga smsen man får framåt kvällskvisten så att man kan somna med ett leende på läpparna och drömma sött.

Tack för det X. Ser fram emot tills du kommer hit på besök. Inte långt kvar nu och att det konstanta leendet får stanna på mina läppar........

o förlusterna..

Pavel Brendl (Ryssland)
Mathias Månsson (Skellefteå)
Johannes Salmonsson (Rögle)
Sebastian Karlsson (Rögle)
Daniel Sperrle ( Ryssland)
Markus Korhonen (?)
Nicholas Angell (HV 71- "skjutisnett")
Janne Hauthonen ( Jokerit)
Markus Kankaanperä (HIFK)
Lars-Erik Spets (?)
Daniel Johansson (Rögle)



Brynäs IF 08/09 so far

Målvakter:
# 25 Jacob Markström från J20
# 30 Anders Lindbäck

Backar:
# 4 Ola Svanberg från Oskarshamn
# 9 Niclas Andersén
# 10 Peter Norlander
# 11 Juuso Hietanen
# 20 Lars Jonsson från Philadelphia Phantoms AHL
# 22 Jörgen Sundqvist
# 32 Jonathan Carlsson

Forwards:
# 12 Andreas Dackell
# 13 Emil Sandin
# 14 Stephen Dixon från Portland AHL
# 17 Daniel Hermansson
# 21 Ove Molin
# 23 Björn Danielsson
# 24 Mads Hansen
# 29 Johan Alcén
# 31 Jonathan Granström från Mora
# 36 Mikael Lind
# 37 Alexander Sundström
# 41 Daniel Widing
# ?? Janos Vas från Iowa Stars AHL
# ?? Anton Persson tryout från J20


= Nyförvärv


Mmmm


I´m falling down on you.
Where are you from
What else can I do
You´re so beautiful how Can I go on.


Give in to me-ridin high-Takida.... så fiin..


Snart så..

Den 14 augusti smäller det, då möter Brynäs-AIK i försäsongens första match. Weiiiii....


Det börjar hetta till...

Har ju något annat eller rättare sagt någon annan på hjärnan så det har inte varit så mycket hockey på sistoende. Att det är sommar och jobbet tar mkt tid är en annan faktor som spelar in. Brukar ju hänga på diverse sidor knytna till Brynäs för att snoka reda på det senaste. Så idag klickade jag mig in på gd:s hemsida (En Gävletidning) första gången på mycket länge. Gissa om jag har missat många nyheter skäms nästan haha. En nyhet fick mig att bli extra glad om man nu kan bli gladare än vad jag reda är. Jag som har trott att det har varit dött kring värvningrna men det verkar vara en het värvning på gång. Brynäs tittar visst på 2-3 personer..SPÄNNADE...nu blev jag riktigt nyfiken. Läs allt här...

Oroväckande är att Widing dras med en knäskada,den måste bli bra till säsongstarten,. Brynäs behöver en Widing i kanonform. =) Inte långt kvar tills Brynäs går på i officiellt inför publik. De har ju haft ett ispass men det var mest för att testa och känna på de nya grejjorna..

Den här säsongen ska vi ta revansch..GO TIGERS! We´re tigers in black, red and yellow....:

Hemma igen

Helgen tog slut alldeles för fort. Vi hade det jättetrevligt och det kändes som om vi kännt varandra hela livet. Tyckte jag i alla fall. Blev en liten utgång igår, vi gick till stora torget och satte oss på utepuben där och tog oss ett glas. Som sagt var ju tvungen att ta det lugnt då jag skulle köra bil idag. Prema lockade håret på mig igår och det händer typ aldrig, kände mig jättefin. Tänk om jag kunde vara så fiin när jag får det efterlängtade besöket.




Vi såg även på Sex and the city, började innan vi gick ut och såg slutet när vi kom tllbaka. Vi skulle ha sett nya Batman också men det orkade vi inte utan slocknade som ljus båda två haha,

Nu ska jag vara husvakt tills på onsdag ta hand om får, katt, en häst med mera. Får se hur det går. Är hemma en snabbis för att fräscha upp mig lite. Sen bär det ut igen då hästen måste ha sitt kvällshö o så.

Nu verkar det som om Prema oc jag har besämt oss till 98 % att vi ska åka till Oslo i September. Undrar vad som drar mig dit? hihihi. Det är ju den stora anledningen hihih. sen är ju ja lite roligt att se Oslo också och göra stan osäker haha.


.
Premas katt Harry


Eksem


Eksem o jag gosar


Harry igen=)

Nä nu tycker jag att dagarna ska gå lite fortare....=)

Saturdaynightfun with Prema

Sitter och hänger hos polaren Prema i hennes lägenhet i Linköping. Vi funderar på att gå ut en sväng på stan. Har fått kvällen till ära håret lockat..gosh det är verkligen inte varje dag det händer. Är ju inte världens flickigaste människa direkt haha. Men partyoufiten är på och jag är rätt laddad. Men som sagt måste ta det lugnt ikväll, men kul kan man ha ändå.

Ser fram emot om ca två veckor då jag får det efterlängtade besöket..hihi. Prema och jag har även halvt bestämt att jag ska hänga med henne till Oslo då hennes kille jobbar där..=) Ser jag fram emot.


No air

En pina att jobba idag, ingen luft inne på bygget idag, hjärnan blev till mos och svetten rann. En kund tyckte synd om oss som behövde jobba där, för det var och är olidligt varmt överallt. Till på köpet har jag ont i ryggen. Ska man behöva ha det när man bara är 21 år. Det tycker inte jag.

Var iväg en sväng efter jobbet med familjen och bada. Till och med mamma doppade sig och var i en stund. Jag blev chockad kan jag lova. Men vad pappa och jag skrattade åt badkrukorna, mamma och syrran. Tog ju världens tid för dem att doppa sig haha.

Imorgon väntar jobb till 16 sen bär det av till Linköping, där jag ska ha de gött med min kompis, grilla och en liten utgång. Blir dock lugnt då jag måste ta bilen dit och hem.

RSS 2.0