Hästjäklar!!

Sitter här med en ömmande häl efter att ha flyttat hästarna till en annan hage med mer gräs i. Då vi bara var två stycken och 3 hästar att flytta fick jag ta två och mamma tog vår pålle. De två jag tog är ena riktiga ök som går som dom vill och går knappt o styra..suck och inga kedjor fanns att tillgå blir så trött. Stigen mellan de två hagarna är så smal och dessutom måste man ner för en backe där stigen bli ännu smalare. Tänk dig då lilla jag ska ta mig ner för stigen med två hästar som är stoora där den ena brakar ner för backen och den andra tvärnitar då denne hör något ljud. För att senare komma nerför bakom mig med en jäkla fart och trampar mig på hälen ajjj..buhu...:( Till på råga hade någon idiot ställt en bil för ingången till hagen. Ännu mer krångel..GRRR.


Nu skulle de sitta fint ifall X hade varit här och tagit hand om mig och min stackars fot...men får hålla mig lite till för snart så...:)

Vild natt

Höhöhöhö...Måste ha gått rätt vilt till i natt för det var totalt kaos imorse när jag vaknade till vid 5 eller något. Som jag alltid gör suck..haha. Vaknade till och efter en liten stund då jag återfick medvetandet upptäckte jag att jag inte längre låg på lakanet som i stället låg ihoptryckt som en korv på sängen och jag låg på bara madrassen. Till på köpet nästan alla mina prylar från sängbordet på golvet inklusive min nya fina mobil, min bebis. Tur att inget hade hänt med den. Undrar igentligen vad jag drömde i natt,och om vem. Det kan man nästan lista ut hihi..;). Eller om jag hade en av mina nattliga promenader, är ju en riktigt sömngångare som kan hitta på alla möjliga roliga saker i sömen. Har även förmågan att prata i sömnen, fråga bara syrran t ex om alla knasiga saker som jag har sagt..hahaha...." Det är ett barn här inne"..hahaha


Ser ju att de är några fåå som läser min blogg, kommentera gärna och avslöja vilka ni är..=)

Hurra Hurra!

Måste ju nämna att min favvoTess fyller år idag. Hurra hurra!

Playa del Skiren

Jaha idag var det dags för årets första utomhusdopp. Jaja vet att den 29 juli är lite väl sent haha. Men vädret har inte varit det bästa och så har jag jobbat när det har varit fint väder. Men idag blev det ett dopp och det var jätteskönt i vattnet. Sen blev det att ligga lite på Playan ute vid metropolen Skiren med alla 100 miljoner badfamiljer. Som vanligt tog inte solen och jag känner mig blek o lika ful som vanligt haha.

Går omkring med en evig längtan och tänker inte på annat..hihi...Vad har du ställt till med?;D. Tur att inte X såg den hemska uppenbarelsen i bikin idag..haha...;)

Oroad

Hallå..var är nyförvärven? Sitter här och väntar ju. Borde bli ett till tycker jag? Eller har solsting drabbat organisationen? Man gav ju inte ens Honken ett kontraktsförslag.

Kalas

Idag har jag som sagt varit i Linkeboda på 13-års kalas hos kussen. Vad stora de börjar bli och vad gammal man känner sig. Haha. Det är inte klokt vad tiden går sitter man o säger 21-år gammal men känner sig som 76 ojojoj...Det kan nog bero på att jag är helt slut efter Stockholms-visiten och allt gående. Känns som att man har gått runt hela stan haha. Blev visst inte så mycket bilder tagna så det är nog ingen idé´att klistra in dem. Eller rättare sagt orkar inte göra det just nu. Får se om det blir imorgon istället.

Imorgon väntar ett låångt jobbpass, hela 7-17 hur ska jag orka?..ack ack ack....:)

Hemma

Är hemma igen efter en härlig minisemester i Stockholm. Har haft det riktigt varmt och gött.
Orkar inte skriva så mycket ikväll utan får bli imorgon om det hinns med. Imorgon väntar datasupport o senare
kalas i Linkeboda the home of öhhhh.....kissekatterna?....haha

Okej då

Är visst en som läser den..hihi...;P..o ja har ju ytterligare en trogen läsare kom jag på.. min favvoTess;)

Nu far jag snart.. hejdå återigen:)


Honken är klar för Frölunda, jag är i chock..buhu....:´(

Ledig

Äntligen är man ledg igen och nu i 4dagar. Imorgon väntar Stockholm i dagarna tre.  Kommer då inte kunna uppdatera bloggen. Men vem bryr sig, är ju ingen som läser den ändå. Haha

Åter lördag.

Suck

Ibland undrar jag vad en del människor har innaför pannbenet? Idag var det som vanligt en hel del som gick till fel kassa trots att det står Shopexpress på flera skyltar vid kassan. Återigen har man fått upprepa " Har du handlat med ShopExpress?" " Det här är endast en sådan kassa". En del människor inser då sitt mistag och ber om ursäkt, vilken naturligtvis inte är nödvändigt. Medan andra kläcker ut sig "Men det står ju bemannad". Hallå, vad tror då dessa människor att de övriga kassorna är? Haha Det står ju självklart att den är bemannad då vi även har en variant där man kan checka ut själv med betalkort. Då måste det ju finnas en vanlig variant där man kan betala kontant och utnyttja rabattkuponger osv. Blir så trött, tur att det bara är ett sommarjobb.

En arbetsdag kvar sen Stockholm...:D

Fruntimmer yes I am

Fruntimmersveckan är ifull gång och idag har jag, Johanna namnsdag. Har inget vettigare att skriva om idag haha. Det är inte alla som har namnsdag x 2 denna här veckan. Undrar om mamma o pappa tänkte på det haha. De slängde nog bara ihop några namn som lät bra ihop i brist på annat. Har ju fått 3 väldigt vanliga namn inget udda där inte.

Nedräkningen har börjat bara 2 arbetsdagar kvar innan Stockholm. Hoppas dagarna går fort och att det finns saker att göra hela tiden. Det gör ju att dagarna går ännu fortare. Idag har det varit otroligt segt och det har kännts som att i var överbemannade idag. Inget man brukar säga om stället jag jobbar på. Nog om detta.

Snart väntar Simpsons/Family Guy-timmen..ett måste varje kväll.


Komplimang!

Hade 2 kunder herr o frun solsemester i kassan idag, frun i sällskapet slänger plötsligt ut sig, "Vilket fint namn du har, Johanna"  efter att ha tittat på min namnbricka. Blev helt paff och otroligt nöjd av den fina komplimangen. Sånt förgyller verkligen en seg arbetsdag. Man är ju inte direkt van vid att få komplimanger av kunder utan mer klagomål av hur tragiskt det är att det aldrig är några priser som stämmer suck. Så tack fru solsemester för komplimangen.

Fruntimmersveckan har inletts och själv har man namnsdag imorgon och ytterligare en gång. Vilken fruntimmer jag är haha..Jobb i 3 dagar till 9-18, innan jag är ledig i 4dagar varav 3 dagar spenderas i Stockholm. Hade dock varit ännu roligare om X varit med.;)

-Pucko?

Vad fan säger du?..hahaha. Har tittat på 2 avsnitt av Bert vilket man kunde köpa med aftonbladet. Kult enligt mig.

Annars har dagen bestått av jobb som vanligt. Kommer att jobba  fem dagar i sträck nu för att sedan åka till Stockholm på torsdag. Det ska bli skönt att komma bort lite. Tur att  X sett till så att jag inte får tråkigt, fast jag har ju tjuvstartat redan hihihi kunde inte hålla mig.:) Ser fram emot i augusti om denne vågar sig hit på ett besök;)

Sitter o tittar på Simpsons det kan man aldrig få nog av. Men har kommit fram till att Family Guy är lite bättre. Senare ikväll vet jag inte vad som sker. Börjar inte förrän 11 imorgon så man kanske kan se en film. Gangs of New York går visst ikväll. Har sett den en gång redan men det var ett tag sen.

What!!!!!???

Har fått "chocknyheten" att vår lillhonken ser ut att vara klar för Frölunda! Vad är det som händer här igentligen! Han ska spela i Brynäs och ingen annanstans i Sverige. Trodde han var en av de få med Brynäshjärta han är ju för i helskotta från Tierp, inte långt från Gävle. Nu är den här helgen totalt förstörd.

Undrar om Sunlöv vet vad han håller på med? I vinter väntar JVM och och Brynäs målvakt Markström lär vara ett säkert kort som första målis. Vad gör vi då? Hallå??

Nu behöver jag allt lite tröst...suck...

Bilder från idag

   

  
 
  
De tre sista bilderna är från Skänninge respektive Bergs slussar

Lång men kuul dag...


Vaadstena eller Vasstena?

Ja hur ska man uttala Vadstena igentligen? Finns ju människor som uttalar det på olika sätt. Men vad är rätt?
Nog om det ointressanta hehe. Blir en tur dit imorgon för att leka turist in denna antika stad med mycket gammal historia med allt från heliga Birgitta till Gustav Vasas slott. Det mesta ska nog hinnas med. Har ju i och för sig varit där många gånger förut men får aldrig nog. För det är en väldigt trevlig stad.


Stoor hockeyabstinens nu...vill att försäsongen ska inledas. Väntar på fer nyförvärv..come on Sundlöv...

Haha..

Finns det ngn skönare lirare än Peter Griffin...?Antagen minsann...

Kom hem från jobbet och fann antagsningsbeskedet på dörrmattan. Öppnade det och fann till min glädje att jag har kommit in på konstvetenskap, som jag sökte i första hand. Nu får man hoppas att CSN beviljar mig studiemedel. Men min studievägledare sa att det inte skulle vara några problem eftersom jag har klarat tillräckligt många poäng på lärarprogrammet. Men det blir inte myckeyt vila efter avslutat sommarjobb, jobbar sista dagen den 16 augusti och upprop är den 18 augusti. Nåja en dag ledig får jag i alla fall hehe

Glass i stora lass

Hängde på morbror med familj till Söderköping och smultronstället i em. Riktigt trevlig må jag säga. Glass därifrån tackar jag inte nej till. Dyrt med supergott. Den här gången blev det en " Geisha" med choklad- och wienerglass och annat smaskigt. Den här gången slog jag rekord för jag orkade äta upp hela glassen och på köpet åt jag lite av 5-åriga kusinens glass hehe. Har inte vad jag minns i alla fall orkat äta en hel glass. De är rätt stora på det där stället. Efteråt gick vi lite vid kanalen och tittade på båtarna som låg där. Inga små båtar kan jag säga. Tyvärr glöme jag mobilen hemma annars hade jag nog tagit lite bilder på kalaset:)

Annars har dagen bestått av storstädning av stallet. Har skrubbat o skrubbat pållens box plus lite av de andra utrymmena i stallet. Har även städat ut lådan med alla borstar plus tvättat alltihop. Vad det lukade gott när det var klart. Det var välbehövligt kan jag lova. Så nu får inte hästarna smutsa ner..hehhe......

Imorgon väntar jobb 8-18 långt pass, puh.


Sommarkrysset

Såg sommarkrysset idag endast för att Takida skulle medverka. Anade redan innan vilken låt de skulle framföra, och visst fick jag rätt hehe.. Curly Sue får man aldrig nog av! Då kan man ju inte missa det! Synd dock på alla fjortisfans i publiken. Men för Takida inbringar det ju a lot of cash..;) Robban var lika snygg som vanligt och stilig i kavaj o allt..me like. Grattis också till guldskivan, gu så gött grabbar!

Imorgon väntas städning av stallet. Inte det roligaste man kan göra en ledig dag men det måste göras....
Från Rix Fm Festival i Linköping...

Fina grabbar

Är för trött för att komma på något att skriva om. Blir lite film istället. Denna har kotteman på hockeysnack redigerat ihop om säsongen 2007/08. En riktigt Brynäsrulle, me like!! Titta o njut....

http://www.hockeysnack.com/video/visafilm.php?id=558

Jobb väntar

Första gången den här sommaren som jag börjar 15. Tycker inte om att börja sent för det känns som att hela dagen är förstörd. Börjar hellre tidigt och slutar skapligtför då kan man ta vara på dagen mer. Blir även att stänga kassan ikväll för andra gången. Blir inte så många sådana i sommar. Förra sommaren jobbade jag så gott som till stängning varje dag. Men det är skönt jo för sig. Slippa sitta där o vänta ut alla sölkorvar som inte respekterar att man har stängt.

Hoppas eftermiddagen går fort så att man får komma hem snart igen. Fast det blir inte mycket till fredagsmys ikväll för jag börjar 7.10 imorgon..ahhhh....men det är sista gången i sommar jag börjar tidigt en helg weii..


-Göran!, Göran!, Göran!...


Har ännu en favoritreklam tillagd på listan. Den här gången är det den för Comviq Amigos som har gått ett litet tag på tv nu. " Vad gör dina föräldrar när du är utomlands?"...hahha...skrattar varje gång, En väldgt bra ide till en reklam. Allt detta skrivande om reklamder tyder på att jag tittar för mycket på tv när jag inte jobbar. Men jag tycker det är en bra avkoppling efter en stressig och lång dag. Välidgt jobbigt att det påklistrade leendet och var så där överdrivet trevlig en hel dag. Tar verkligen musten ur en...puh!

Nu börjar den korta ledigheten lida mot sitt slut, jobb väntar imorgon. Men börjar inte förrän 15 imorgon så jag är ju så gott som ledig imorgon med:) jobbar fredag och lördag innan jag är ledig en dag igen...jobbigt det här..haha

Där ser man

Går som vanligt in på elitepospects för att se om det finna något nytt inom hockeyvärlden. Får där reda på att Jonas Almtorp som tidigare har spelat i Brynäs, har skrivit på ett try-out med Luleå. Där ser man. Hade hellre sett honom i Brynäs igen, då jag tyckte att han gjorde bra ifrån sig. Kommer kännas konstigt att se honom i Luleåtröjan. Men det kommer kännas ännu värre att se Månsson i en annan tröja än Brynäströjan. Det kommer allt att göra lite ont i hjärtat då. För han har varit så pass länge i Brynäs. Ryser av bara tanken....uhuhu....

Brännskada av 40:e graden..

Idag har det varit en sån otursdag på jobbet. Riktigt tur att man började 7 och inte så mycket personal på plats. Skulle i vanlig ordning sätta i kyckling i grillen och jag mitt klantarsle brände mig, på handen och armen. Kom inte så fina ord hur min mun då kan jag lova..haha. så nu har jag en fin lite brännskada på fingret som gör ordentligt ont, hur många gånger jag än kylde ner det under vattenkranen.

Har idag sett film med lillasyster och muntrat upp henne lite, stå på dig syrran. Ta ingen skit från någon. Filmen vi såg var "Hairspray" med bland annat John Travolta, Amanda Bynes och Zac Effron. Den sist nämnda känd från fjortisfilmen High Scholl Musical. Filmen var helt okej och tålamodet var på topp under hela filmen, då är den riktigt okej..:) Kan rekomdendera den. Varning dock, det är en riktig tjejrulle.:)

Nä ikväll väntar tv:n för jag orkar inte med så mycket mer. Ska bli skönt att få vara ledig nu i två dagar...


Soon dagens dos av Simpsons/Family Guy

Wiee..ny vecka och det betyder måndag- fredag bestående av Simpons/Family Guy-timmen på 6:an. Man kan inte få nog av dessa två tv-program. Homer och Peter finns det några skönare typer, de får mig alltid att skratta med sina tokiga kommentarer.  Så man har unnat sig en godispåsen, måste ju passa på när det är extrapris på bygget.

Dagen har bestått av jobb dom vanligt. Tyckte att dagen gick förhållandevis fort idag, gillar dagar när det finna mycket att göra. Imorgon börjar jag redan kl 7, uhu..vad tidigt..andra gången i sommar jag böjar så tidigt. Men det ska nog gå bra;) Sen är man ju ledig i två dagar...sköönt..=D

Skogsröjet klirrat o klart?

Det verkar som att jag kommer gå på skogsröjet i slutet av augusti.Ska gå med Sarah, kompis till syrran, medryttare till pållen samt lika stort fan av Takida som jag. Snällt av henne att gå med mig...haha... Nu är det bara biljetten som saknas och att den aktuella dagen äntligen infinner sig. Kan ju inte missa Takida och Backyard Babies. Är dessutom första och riktiga gången jag ser Takida live:) Så nu är det bara att räkna ner, är ju ett tag till 30:e Augusti...

Även denna dag bestod av jobb, men trots att söndagar är otroligt sega så kan man inte tacka nej till dubbel timlön. OB är ett bra påhitt. Det enda vettiga med att jobba inom handeln. Jobbar till tisdag sen är jag ledig i två dagar ska bli skönt efter det jobb fredag och lördag. Så ser min vecka ut.

Miljonär nästa?

Ännu en arbetsdag till ända. Idag jobbade jag bara till 15, väldigt skönt en Fredag plus att jag endast satt 1/2 timme i kassan. Tack så mycket Lovisa.:). Tack vare henne har jag även kommit på ett sätt att bli miljonär, 99% av mina kassatimmar spenderas i shop expresskassan. Shop express, när man själv blippar in sina varor i en skanner, för att sedan lägga ner varorna direkt i påsarna, för de som inte vet vad det är. Varje dag händer det att "vanligt" folk som inte använder sig av detta går till min kassa då den oftast är tom. Vilket medför " Har du handlat med Shop express?".. Skulle jag nu få t ex 20 kronor för varje gång jag är tvungen att säga detta så skulle jag snabbt kunna bli rik,miljonär. Så många gånger man tvingas upprepa den frasen. För detta eviga tjatande sliter på stämbanden..haha..så lite ersättnings behövs....:P Ingen dum ide´´....Eller?

Ledig dag

Idag har jag varit ledig och det har varit jätteskönt. Kan inte bli mycket bättre när solen skiner och det är varmt och gott ute. Följde med mamma o pappa en sväng på golfbanan, gick 9 hål med dem som åskådare. Golf är verkligen ingen sport för mig, med mitt dåliga tålamod. Lyckades bränna mig igen men inte lika mycket den här gången.

Har ikväll sett ännu ett avsnitt av Family Guy och fått mig ett gott skratt. Gillar skarpt att de har Simpsons/Family Guy timme igen på tv 6. Två av mina favoritprogram. Så man kan få vara glad 1 timme om dagen i alla fall tur det.

Imorgon väntar jobb och fram till tis innan jag är ledig igen. Men men det kommer kännas bra sen när pengarna kommer. Ska både till Stockholm och ha en tjejhelg med kompisen. Så kul att vi äntligen bestämt datum. Är verkligen på tiden. Nä nu ska jag fortsätta att se på tv:n sen ska jag nog sova. Börjar 8 imorgon.

Ni få som läser detta får hålla er till tåls...bloggen kommer bestå av tråkiga inlägg tills hockeyn börjar. Det enda vettiga jag kan skriva om...


Skart-problem...

När jag väl tog tag i saken och införskaffade mig en DVD-spelare så behövs det tydligen en skart till just min tv. För det fanns tydligen 3 olika kopplingsvarianter. Så nu måste jag köpa en sådan också, jag som är så gott som pank nu. Vilket "dagens i-landsproblem...hahahahah...


SNART ÄR DET DAGS IGEN...Försäsong här kommer jag....

Första matchen i  Sandviken: 14 augusti och för motståndet står AIK...


Klimakteriekossor..

Är helt slut efter 9-20 passet idag. Blir till att försöka lägga sig skapligt ikväll så att man orkar jobba imorgon med.

Blir så trött på så kallade tjuriga klimakteriekossor. Råkade ut för en idag, nämner inga namn. Men fick vad jag kallar för utskällning, en som jag absolut inte skulle ha. Inte nog med det klämmer jag fingret när jag skulle låsa cykeln..arghrg...Nu sitter jag här och är riktigt sur och uppretad samt trött, ingen bra kombination. Skönt att det bara är ett sommarjobb, vet inte om jag skulle palla att jobba där på heltid. Förstår inte hur den ordinarie personalen klarar av det.  

Bara 6 veckor kvar...:P

Jobb igen

Då var det dags igen efter tre dagars ledighet. Långt pass idag 9-20, hoppas det finnas något att göra hela dagen. Men det är nog ingen risk att det inte blir så. ;) Om man skulle ta och äta upp frukosten så det är gjort..haha...är lite trött idag. Agerade mellanhand igår för lite bloggdesignhjälp..tog nästan musten ur mig. Eller riktigt så illa var det inte.

Då var det första juli a la godispåsen. Väntar med spänning på nästa värvning......Go Sundlöv..fixa det här nu...


RSS 2.0