Mot östgötatrakten

Blir att återse fina Östergötland och kära Finspång idag. Var två veckor sist lite drygt sen jag flyttade från "stora" staden. På lördag väntar 80-tals-fest. Det ska bli grymt kul..:)

Håller även tummarna för Jane o co som är iväg o tävlar uppe i Sandviken i helgen. Hoppas det går bra. Tänker på er..:)

Åter söndag...

Vinst igen

Igår var det dags för försäsongsmatchen på hemmaplan. AIK stod för motståndet och man kunde tillslut besegra gnaget med 5-1. Nyförvärvet Kahnberg fick näta för första gången i Brynäströjan. Får hoppas att puckarna fortsätter att trilla in under den kommande säsongen. Övriga målskyttar för Brynäs: Somervouri, Rödin, Silfverberg och Lauritzen.

Nästa match spelas den 3 september och ingår i SCA-cupen. Motstånd står Sundsvall för.

Stilla nyfikenheten

Så här är det, igår fick jag ett samtal från Manpower om att man hade en tjänst som skulle passa mig, även den här på ICA fast i Västerås. De frågade ifall de fick rekomendera mig och självklart fick de det. Idag på förmiddagen ringde de återigen och jag hade gått vidare den här gången., wiie. Så den ansvarige på ICA ville träffa mig och två andra. Så på Måndag ska jag dit. Så nu får ni hålla tummar och tår!

Grejjer på gång?

Kanske har något på gång..håll tummarna...

Önskar att min näsa kunde sluta snora...suck...

Fest och tax

I lördags var det fest  hos M:s mamma som dock inte fyller år riktigt ännu. Vi åkte dit tidigar under dagen för att hjälpa till med de sista förberedelserna. Under festens gång blev det lite assist. Jag blev ta emot paket-ansvarig. O det var inte lite paket som dök upp. Tyckte det blev riktigt lyckat men för både M och mig så blev det sängen skapligt innan 1. Jag kände mig krasslig och det sitter fortfarande i. Men det går nog över snart.

Med oss hem dagen efter fick vi taxen Vickan som ska bo här i några dagar. Kul med lite sällskap då M jobbar kväll hela veckan. Då han har massor att göra på jobbet. Bara han inte stressar för mycket bara.

Bollnäs nästa

Igår spelades den tredje träningsmatchen för Brynäs. Söderstälje styod för motståndet i matchen som ägde rum i Bollnäs. Enligt rapporter så var Brynäs rätt skakiga i den första matchen. Det är ju trots allt bara den tredje matchen laget kör så man kan förstå att man inte är ihopspelta ännu. I den andra och tredje perioden såg det bättre ut tydligen. Slutresultaten blev 3-3 och oavgjort får man vara nöjd med. Det är alltid bra att hämta upp ett underläge.

Målskyttar för Brynäs blev: Somervouri, Silfverberg och Hietanen.

Nästa match äger rum på hemmaplan mot AIK den 27 augusti.

Nu blir det rida av...

Snart blir det att åka till Surahammar för lite ridning. Det är verkligen på tiden då jag knappt minns när jag red sist. Tror det var i maj någon gång. Ikväll blir det en lång tur på över 2 timmar vad jag har förstått. Jag lär inte kunna gå imorgon..haha.

Uppdatering kommer...


Jag överlevde. Fick testa på Grettir den här gången och han var skoj på sitt eget lilla vis. Lite mer fart än Drejjan men körde sin egen "gångart". Kändes värst precis efter avsittning men idag (fredag) känns det inte så farligt. Kan kännas värre imorrn enligt M..vi får se.

Förlust i andra

Tyvärr blev det förlust i andra försäsongsmatchen mot Mora, med 4-3. Brynäsarna gjorde ett tappert förösk att hämta upp 4-1 underläget men förgäves. Målskyttar för Brynäs, Hietanen, Andersén och Rödin. Kul att juniorerna fortsätter att visa framfötterna.

Med stor spänning på flera sätt..

Idag har jag fått den stora äran av min kära M att ta tag i diskberget. Jag är en av Sveriges sämsta diskare, haha. Jag antar att han stod ett bra tag i valet och kvalet, hihi. Har nu genomfört operation diskberg del 1 samt lagat mat med medföljande matlåda åt min hårt arbetande sambo. Ska snart ta tag i del 2 innan han kommer hem. Sen ska det bli spännande att se hur domen lyder. Kommer jag ha lyckats den här gången? Fortsättning följer...

Mer spänning följer, Brynäs spelar sin andra försäsongsmatch den här gången mot Mora, borta. Jag hoppas de nyper åt laget som ligger i topp i tävlingen om Sveriges fulaste ishall.

Numera Arborgian

Sådär nu är första dagen som nyinflyttad Arborgian nästan över. Tycker staden är grymt fin och är kommer jag att trivas bra. Nu har man inte så långt heller när det börjar rycka i ridtarmen.:)

Idag efter att M slutat jobbet var det först bilprovningen på programmet där lilla Peggy gick igenom med blankt papper. Sen blev det storhandling som var välbehövligt kan jag lova. Senare gjorde vi ett försök att hitta lite kantareller men det gick inget vidare. M som köpt gummistövlar stunden till ära, haha. Men vi ska göra ett nytt försök imorgon..

Lyckad premiär

I går var försäsongspremiären för Brynäs. Man mötte Lugano nere i Lysekil. I mål stod junismålvakten då både Markströmoch Läck inte är hela ännu. Matchen slutade i 4-1 till Brynäs varav 3 av 4 mål gjordes utav av juniorer. Kul!. Dixon stod för det fjärde.

Nu känner man att säsongen snart är igång på riktigt!

Flyttad

I söndags flyttades även mina saker till Arboga så nu återstår endast att flytta mig själv och att städa den gamla lägenheten.

4 dagar återstår av sommarjobbet innan man bli Arbogabo på heltid. Förhoppningsvis får man höra något om jobbet man har sökt. De borde höra av sig snart.

På torsdag spelar Brynäs sin första träningsmatch för säsongen..snart drar det igång igen. Längtar!

Skills Competition

Äntligen lite hockey att skriva om. Igår var det Öppet hus på Läkerolen där man även i år hade skills competition. Där man delade upp spelarna i två lag,i år det svarta och röda laget.

Man skulle tävla i följande grenar: puckkontroll, skotthasttighet, hastighetsåkning, prickskytte, Målvakt-passning  samt starffar där alla spelarna tävlade mot varandra. Missade man en straff så åkte man ut och den som var sist kvar vann helt enkelt.

Dessa stod som vinnare:

Puckkontroll: Mads Hansen- Röda Laget
Skotthastighet: Magnus Kahnberg- Svarta Laget
Hastighetsåkning: Lasse Jonsson- Röda Laget
Prickskytte: Andreas Dackell- Röda Laget
Målvakt-passning: Röda Laget

Man kan lätt se att det Röda Laget stod som slutsegrare.

Straffar: Henrik Thegel

Äntligen ledigt

Slutade 18 igår efter 10 timmar på jobbet. Så nu är man ledig i fyra dagar och det ska bli skönt. Det blev att vi gick iväg och spelade minigolf med mormor o Lasse. Det var ett tag sen sist och ännu längre sedan man spelade på "hemmabanan". Det gick knackigt kan jag lova, haha. Tänker inte avslöja resultatet men sist kom jag dock inte. 

Igår på jobbet sålde vi 84 kg vitkål,de ni. Imorgon väntar Hällestad marknad med sin traditionella kålsoppa. Så de hade panik igår när de ringde efter att en beställning gått fel. Då är Viberga räddaren i nöden.

Snart så

Bara ett 10-timmars pass kvar innan jag får vara ledig i 4 hela dagar. Söndagen kommer gå i flyttandets tecken och vad jag har längtat. Sen är det vara 5 jobbardar kvar innan jag blir Arbogabo på heltid!


Ni brynäsare som har möjligheten,missa inte att Brynäs har öppet hus på fredag!

Jag vill, jag vill

Takida meddelar att de beger sig ut på vägarna igen.  Jag vill så gärna se dem  igen.

19 november kommer dem till Linköping, men det går bort;)

21 november dyker de upp i Örebro. Nära o bra.


Något att lägga till på önskelistan till 23-årsdagen?;);)

RSS 2.0