Fällt lite tallar

Vinst mot Timrå med 2-1. Målskyttar Sunken och Dacke.

Dagen

Ullared gick bra och resan därifrån till Halmstad gick fläckfritt. Men dock var Ullared inget kul den här gången, har mått dåligt hela dagen och det slutade med ett migränanfall.

En redig stake!

Eftersom jag kommer befinna mig på annan ort då första advent ifaller åkte staken och min nya fina svarta stjärna upp idag.

Ullared och Halmstad

Morgon tiidigt 3.30 bär det av mot Ullared för lite shopping tillsammans med mamma, syrran och sanne. Sen istället för att åka hem igen, åker jag vidare mot Halmstad och darling. Ligger ju bara 7 mil bort. Bara jag hittar till busshållplatsen.

Ikväll väntar Rögle borta...

En ursäkt...

Måste be om ursäkt...tänkte inte på att har varit/är snöstorm där uppe i norr. Då är det strongt att 3900 pers lyckades ta sig dit....

Markström till Jvm

Markström blev idag uttagen i Jvm-truppen, 26dec-5 jan. Väldigt kul men blir samtidigt orolig för vem som ska stå i Brynäs när kungen är iväg. Lindbäcks ledsjukdom spökar men så finns ju Jocke Ericsson. Grym även han. Så vi får se hur det kommer att gå...

Även Anton Persson blev uttagen..grattis!

mysigt med smulor under fötterna

Där satt den...ännu en 3 poängare,  mot kringlorna från Södertälje. O Brynäs vinner inte med mer än vad man behöver utan resultatet blev 1-0. Matchens ende målskytt blev Ove Molin. Men vilken kass publiksiffra....svårflörtade gävlebor...skulle behövas en miljardär här för att Brynäs inte ska behöva lida för det här. Vad mer än vinna kan de göra?

Snö i massor

Vaknade imorse och såg att snön vräkte ner. Var ett bra tag sen det var så mkt snö i november. Förra året var det ju barmark jättelänge innan snön kom.  Vilken skillnad sen när man kom till Linkeboda, inte lika mkt snö alls. Spännande hur det kan skilja sig på 7 mil. Jag tycker om snön så länge det är minusgrader ute så att det inte blir blask av det hela.

Ikväll möter Brynäs Ssk hemma i Läkerolen. Dags för en vinst nu tycker jag. Lite mer än 1 timme till nedsläpp....


Tekniskt fel

Matchen igår mellan Luleå och Brynäs kom inte igång förrän 19.45. Var tydligen något strul med tigrarnas plan. Starkt av gubbarna att ta upp 3-1 undeläget till 3-3. Som även blev slutresultatet. Klart godkänt. Målskyttar blev Granström, Widing och Hermansson. Jag säger då det, Hermansson är het just nu.

Även den förra matchen som jag glömt att skriva omblev oavgjord. Nöjd över 1 pinne mot Färjestad. Målskyttar Dackell och Lauritzen.

Till tomten

Jag önskar mig terapi i julkapp.

..och ett par nya ögon....

det var allt....

38 & 8 are the numbers

Hade tydligen hela 38 besökare igår...nytt rekord. Men idag så har jag endast haft 1. Det går upp och ner...hahaha.

Brynäs nye tiger kommer att få ha nummer 8 på ryggen. På Brynäs hemsida finner ni en länk till en intervju med mr Wanvig.


Ikväll väntar kaffefight nr 3. Vem ska stå som segrare denna gång?



Brynäs värvar igen

Brynäs signade idag den kanadensiske forwarden Kyle Wanvig. Då det ser mörkt ut för Björne och att även Lind är skadad. Kan komma att debutera redan på lördag.

Välkommen till Brynäs!


Läs mer här

Det snöar...

Precis när jag kom innanför dörren förut så började det snöa riktigt ordentligt. Stora stora flingor. Hoppas nu bara att det blir minusgrader så att det inte blir slask av det hela.

Ne nu måste jag nog göra mig lite mat och sen ta tag i läsandet...urk.

Jyrgården

Tack Brynäs för vinsten ikväll. Härliga 4-2 borta mot Djurgården. Får hoppas det är ett tecken på att de har hittat tillbaka till det som de hade i början av säsongen. Målskyttar Widing, Jonsson, Hermansson x2. Kul för Hempa som verkar ha fått upp ångan...

åt skogen

Tentan gick skit igår...de behöver inte ens rätta den. Blir ett solklart U.

Det var det

Kalaset gick smärtfritt förbi igår och fick naturligtvis mycket fika över så jag har att leva på i 1 år. Fina presenter fick jag och är supernöjd.

Kvällen avslutades tyvärr med ett jobbigt gråtanfall där alla känslor inom mig vällde över och kom ut på samma gång. Hatar verkligen att gråta så pass mycket att man inte kan andas. Antar att det ställde darling riktigt ordentligt som gjorde sitt bäst för att trösta mig.Tack darling för att du finns där när man får mina anfall.

I eftermiddag väntar den 3:e tentan och jag har pluggat för lite och ångesten är stor....


Fiskrens

Härligt Brynäs! Underbar vinst mot Frölunda. Kul för Hermansson att får näta för första gången den här säsongen och för Lasse Jonsson att får näta igen. Extra skönt då Honken numera spelar i Frölunda...hehe....


Rullator nästa?

Åldersnojjan blir allt starkare efter att man fyllde 22 år igår. Shit vad tiden går och jag har inte gjort något vettigt alls med mitt liv.

Hockeyn i torsdag var inte så mycket att hurra för. 2 av målen var ren tur och domarn hade glömt linserna hemma. Är så jäkla trött på domarkvaliten i elitserien. En så basic regel som icing ska de för i h*vete kunna kan man tycka? Lider med Markström efter den stora missen.

Nya tag i dag mot Frölunda.

Ja må hon leva

Idag är det ingen vanlig dag för det är Jojjos födelsedag, hurra hurra hurra..;)


Fight tonight

Hockey ikväll LHC-Brynäs...

Jag kommer var där...

Bullar minsann

Idag har jag för första gången bakat bullar med hjälp av farmor. Fyller år på fredag och på söndag väntar släktkalas i min etta. Det ska verkligen bli grannt haha. Nu har jag en liten gömma med gottigheter att bjuda på. Mormor har lovat att baka tuppakaka..muums...och så ska jag göra ngn form av tårta, tror på kladdkaka a la Jojjo....;)

Tomt på hockeyfronten ingen match förrän torsdag...bortamatch och jag kommer vara på plats...:)

Tröött

Äntligen hemma. Otroligt trött på SJ som bara har strulat den här gången...suck...

Smurf?

Följde strömmen och gjorde smurftestet. Tydligen är mitt smurfnamn Happy Smurf och att jag är en clumsy smurf...
Är jag klumpig eller vad? Haha.-

Källa: Kolla in FavvoTess blogg...

Återfunnen

Vi har hittat ormen, eller rättare sagt darling hittade henne nedgräven i sitt terrarium,haha. Hon har legat där hela dagen och vi som har vänt upp och ner på hela stugan. Till på köpet haft terrariet öppet, sicken tur...haha...

Just det!

Klarade den 2:a tentan också!!!..med ett fint G(+)....tror jag var 1 poäng ifrån VG..men men....:)

Ormen är väck

Befinner mig hos darling och senaste nytt är att den nyinköpta ormen är väck. Rymde för andra gången i natt och går ej att finna, haha. Men vi misstänker att den befinner sig under spisen. Får hoppas det i alla fall...

Uppehåll i elitserien och man får nöja sig lite med tre kronor istället. Match ikväll mot Ryssland i Karjala Cup.

Markström

Markström fick spendera natten på sjukhuset för observation,kunde uppstå svullnader senare som läkarna var rädda för. Dock hade tydligen svullnat lite där på isen,otroligt obehagligt. Pucken hade också varit någon millimeter från struphuvudet. Då kunde det ha gott riktigt illa. Tur i oturen.

Imorgon bär det av till Halmstad. Lär då bli lugnt på bloggfronten. På återseende när jag är hemma igen.

Där satt den!!

Brynäs tog äntligen poäng efter segern,efter förlängning,ikväll mot HV. Så jäkla skönt och särskilt skönt när det är HV man piskar dit..mohaha,

Dock situationen med Markström såg dock otäck ut men kunde resa sig och ta sig ut för egen maskin. Men man höll andan där ett tag då han låg där på isen och rörde sig knappt.

Gött med 2 poäng...nu kan man sova lugnt....=)

Hur var det nu mamma?

Vi satt runt köksbordet igår och spelade kort. 6 nov kommer upp då jag sa att Halmstad stod på schemat då.

Jag: Nå vad är det för dag på torsdag?
Mamma: Gustav Adolfsdagen
Jag: Jaha..vad var det som hände då,då?
Mamma: Karl XII blev skjuten....
Jag: Hahahahahahahah

Typiskt min mamma att vräka ur sig något sådant...


Kl 19 Brynäs-HV 71 på Canal plus sport 2. Jag kommer vara på plats framför tv:n.....


Skallebank

En dag fylld av huvudvärk och imorgon väntar skolan igen. Dock inte långt till torsdag..som jag har längtat!:)

Så rolig har min dag varit....haha


Nehäpp

Blev inte någon 3-poängare idag heller...Brynäs kom ut på isen med nattmössorna på och stackars Lindbäck fick släppa in 3 mål innan han blev utbytt. Svag insats av grabbarna idag. Dock ett mål och Brynäs enda, av den nye tigern Lauritzen..grattis:)

Today is the day

Laddar lite genom att lyssna på Mustasch....


Idag är det äntligen hockey som jag har längtat. Första gången för säsongen som jag får använda min fiina matchtröja och vråla och sjunga för fullt på ståplats.

Först idag ska vi dock åka och tända ljus för gammelmormor och morfar på minneslunden det är obligatoriskt. Saknar er enorm mycket.

Sen blir det färd mot Norrköping där en festmåltid första ska intagas haha, innan resten av gänget plockar upp oss för färd mot Södertälje. Som sagt nu jäklar ska den negativa trenden vändas...

Ni finner mig med #19 Bäckström på ryggen....;) Vi kanske ses...


RSS 2.0