How to catch a hockeydude?

Ja det frågar jag mig varje dag. Hur i helsike ska man gå till väga för jag har insett att mitt öde kommer vara att leva som hockeyfru till en förhoppningsvis välbetald lirare i en bra klubb, spelar ingen roll vilken.För i arbetslivet lär jag inte lyckats alls känns det som nu.  Även om jag nu lyckats uppnå detta kommer mitt hjärta att tillhöra Brynäs och så kommer det förbli, tills den dagen då jag begravs iförd min matchtröja säsong 06/07. Men först o främst måste jag haffa mig min drömman. Men hur gör man? Hoppas att man vaknar upp nästa dag och ser supersnygg ut, precis som jag inbillar mig att de vill ha det..haha. Men det lär ju inte hände denna livstiden. Får försöka använda mig av min charm och personlighet om jag nu har någon sådan?

Går inte detta att uppfylla hoppas jag att finna "mr right" där ute, gärna med etts stort Brynäshjärta. En person om förstår mitt väldigt STORA hockeyintresse och att mestadelen av mitt fokus läggs på Brynäs under pågående säsong. En person att åka på hockey med, bita naglaraa ihop med, dela glädje och sorg beronde på utgången av matchen. Men förhoppningsvis mestadels glädje. Finns du?

Kommentarer
Postat av: Bjön

Mitt lag är brynäs if et har jag i blodet jag kommer fortfarande andra macthen mot linköping där brynäs kör över linköping med 9-1

2008-05-20 @ 17:28:40
URL: http://bullen29.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag tror vi söker efter samma karl...först till kvarn :P

2008-05-20 @ 17:51:23
URL: http://miss-lollo.blogspot.com
Postat av: Björn

Ja det stämmer

Jag har varit Brynäsare sen jag föddes kommer alltid att vara det jag kan rekomendera en suporter klubb BSKV.se jag är medlem där. Kanske lust att chatta lite på msn

2008-05-20 @ 18:24:28
URL: http://bullen29.blogg.se/
Postat av: Lo

2008-05-20 @ 22:21:31
Postat av: Tess

Va gäller brynäs och LHC s gamla matcher så 9-1 är inget vi kommer ihåg..utan snarare hur tabellen sluta.. :) fniss.

Sen va gäller att hitta en karl, jag tror inte Mr right finns i Brynäs klacken iaf..

EN dag stumpan,när du som minst anar det så står han där..stor stilig ståtlig ...SKIT samma om han gillar hockey eller ej..

HAN FINNS!

SÅ upp med mungiporna..

2008-05-20 @ 23:53:24
URL: http://lhctess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0