Don´t even try

Dagen har varit en mellan dag då ingen hockey har spelats. Bara av en dag utan hockey så kommer abstinensen krypadandes. Man frågar sig hur det ska gå när VM är slut och en lång sommar väntar framför en tills försäsongsmatvcherna sätter igång. Undrar ifall det finns något man kan ta mot hockeyabstinens så att man klarar sig de hockeyfattiga månaderna?

Dagen har till mestadelen spenderats med farmor då vi har åkt o handlat lite. Farmor bjöd senare på mat och på menyn stod det ärtsoppa och ugnspannkaka, jättegott! Tack farmor! Efter det har man mest legat o degat framför tv:n. Inte det roligaste man skulle kunna hitta på. Imorgon åker föräldrarna på golfresa över helgen och man får tillgång till bilen hela helgen. Blir en liten tur till Linköping lör-sön. Ska bli riktitgt kul.

Läste på eliteprospects och aftonbladet bl a att Frölunda är ute efter "Honken" ifall han är intresserad av att komma hem till elitserien igen. Jag bara varnar sillmjölkarna att  ens våga försöka. För honom rör ni inte ostraffat! Man får hoppas att han har det Brynäshjärta man tror att han har och att Brynäs är det enda klubbe för honom. Tror inte att han är en sådan pengakåt spelare som det tyvärr finns gott om. Pengarna tar över för mycket och hockyn har förlorat mycket hjärta och det är jättetråkigt. Mera hjärta vill jag se och kom ihåg, bort med tassarna från Honken han är vår!!!

Imorgon väntar semifinal och jag har redan börjat ladda. Blir en riktig höjdare. Kom igen nu gubbar!!!!


Update: Lasse Jonsson äntligen klar för Brynäs för 2 år. Bra bra bra....

Kommentarer
Postat av: Tess

JA du lilla gumman. Hockeyabstinensen vet ja inget botemedel för..lider av den själv.... och pengakåta spelare finns det gott om ÖVERALLT..även i ditt kära Brynäs.



Helgens förlustelser fixar vi..när du kommer hit efter date´n :):):):)

2008-05-15 @ 22:15:56
URL: http://lhctess.blogg.se/
Postat av: Louise

Jadu, undrar också vad jag ska göra när VM är slut...vad gjorde jag förut???



Haha, kunde inte ha sagt det bättre själv. Skulle bli otroligt besviken om Honken valde typ Frölunda. Sa senast imorse att man inte ska sparka på dom som redan ligger dvs Brynäs, och att man ska hålla fingrarna borta från kaksmeten...



Håll Göterborgstassarna borta för f*n!!

2008-05-15 @ 22:52:43
URL: http://miss-lollo.blogspot.com
Postat av: ToyotaMattias

Hockey hockey hockey, inte ett inlägg som inte handlar om hockey... :S





tsss...

2008-05-17 @ 15:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0