Takida- Skogsröjet=D

Igår var det änligen dags för att få se Takida på riktigt för första gången. Vi stod längst fram framför mitten av scenen. Men då fulla idioter och annart omoget folk tröck på så i i helvete bakifrån, fick jag lyftas över av vakterna. Skapligt pinsamt kan jag lova. Men hamnade längst fram ändå men mer på sidan där det konstigt nog knappt stod något folk.=)
Fick höra en av de stora favortierna Summer´s gone , den är grym den låten. Där trodde vi att spelningen var slut, men icke sa nicke utan grabbarna kom in igen och körde några extranummer, bland annat Bad Seed..wiee...=)

Sångaren i Takida Robban, fyller 30 år i dagarna och en av bandmedlemmarna Mattias fick publiken att sjunga "Ja må han leva", var så att man fick rysningar. Men grädden på moset var när några ur Backyard Babies dök upp och överrasskade ett helt ovetande Robban med en tårta rätt upp i ansiktet. Så resterande extranummer fick sjungas med grädde i hela ansiktet;)

Kommentarer
Postat av: mickis

haha ååh jag vill också se dom!!

men robban fyller ju inte egentligen år förens på måndag ;) ? hehe :P

2008-08-31 @ 12:10:03
URL: http://michaelastenholm.blogg.se/
Postat av: mickis

jo men han fyller år imorgon! (:

2008-08-31 @ 12:11:13
URL: http://michaelastenholm.blogg.se/
Postat av: Emelie

Dom gör alltid så att dom går ut för att sedan komma ut igen och köra extranummer ^^ Haha så det är ganska så onödigt att skrika "En gång till, En gång till.." för alla vet typ redan att dom kommer ut igen xD



Haha det där med tårtan måste ha varit roligt att se :D

2008-08-31 @ 12:21:09
URL: http://hockeyemelie.blogg.se/
Postat av: Revin

haha vad kul att läsa detta :) Ska se dina klipp nu!

2008-08-31 @ 22:43:10
URL: http://revin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0