Stekhett

Ja, Brynäs känns är riktigt stekheta nu och finns det någon hetare så det Daniel Widing. Mina tigrar mötte Djurgården igår, där matchen började lite sömningt och tafatt från Brynäs sida och Difarna kunde få in ett skitmål. I andra kvitterade Brynäs efter ett snyggt mål av Hansen men ännu ett skitmål kom från Dif. I tredje perioden small det till först när Widing kunde smälla in kvitteringen till 2-2 i PP. Alltid kul och se hans målgester, är det inte slängkyssar till klacken så är det lite lattj på isen. 36 sekunder senare, katjing, så stänkte Sundqvist in ledningmålet och efter otrolig press sista minuterna av Dif, kunde Dackell tillslut sätta 4-2 i tom bur. Ännu en VIKTIG seger och ännu en imponerade insats av Lindbäck. Sammanfattningsvis, målskyttar; Hansen,Widing, Sundqvist och Dackell. Widing gjorde mål i femte matchen i rad...fortsätt så...