2 pinnar

Det blev 2 pinnar i kvällens match mot Luleå borta som slutade 2-3 efter sd.. Man får vara nöjd då man legat under. Målskyttar blev Sundqvist, Kahnberg och Andersén.

Imorgon åker jag hemåt Östergötland igen. Ska hjälpa till o inventera i 2 dagar. Mer pengar till mig.:)

Åter hemma på söndag igen.

Tigrar mot Lejon

I eftermiddag är det returmöte mellan Brynäs och LHC, den här gången i Läkerolen. Får hoppas på att tigrarna är riktigt sugan på revansch sen senast. Får även hoppas på att någon annan än Rådbjer dömmer dagens match. Han har under senare år blivit riktigt kass med pipan. Jag som en gång i tiden tyckte att han var en av dem bättre domarna i serien. Men har nu ändrat mig.

Det återstår att se hur matchen slutar, har själv inte möjlighet att följa den då resturangbesök väntar ikväll.

Idol

Rocktema på idol ikväll,yeah,men så väljer man en låt av Lisa Miskowsky, huh?

Var tog den hederliga rocken vägen?


Vs.

Brynäs-Rögle ikväll kl 19. Cz vs Sjödda. Granström vs Månsson. ( Om han nu är spelklar vill säga)


Fortsättning följer



Update:
Vinst med 3-2 efter Sd. Rödin Målskytt (kul!), Dixon fick näta två gånger.

Del 2

Igår fick jag tid för undersökning del 2. Skönt att jag fick tiden rätt snabbt. Bra att få det överstökat. Gillar dock inte att behöva åka själv dit, gillar inte sjukhus för fem öre. Men imorgon bär det av.

Mycket bättre

Måste erkänna att Brynäs har den här säsongen valt en kass introlåt. Inget drag alls, något som jag tycker är viktigt. Adrenalinet måste kunna koka rejält och känslorna bubbla.

Men men får hoppas de väljer något bättre nästa år..Säsongen 06/07 var ett bra introår.


Den här låten mejlade jag som förslag för årets intro. Men det är ju som sagt spelarna som själva väljer i slutänden...



Hahaha

Kolla in den här länken..


http://www.blocket.se/ostergotland/6_Kilo_Gevalia_24152138.htm?ca=12&w=3

Hmmmm

Matchen var rätt jämn. Brynäs började bra, spelade tätt och gjorde de lite besvärligt. Tyvärr så dömde Rådbjer även den här matchen jag såg live. Brukar bli en vana det här. Han var ett dålig matchen igenom och följde inte regelboken som sig bör. Jämtin stod lätt på skridskorna och ramlade allt för lätt. Att man gick på det gång på gång. LHC hade turen den här gången att ha domaren på sin sida. Synd om Markström som fick släppa förbi de där skitmålen. Men som man brukar säga bättre tur nästa gång...

Äntligen hockey

I eftermiddag bär det av mot östergötland ännu en gång. Ikväll väntar LHC-Brynäs och pappa och jag har haft som en liten tradition att se de matcherna ihop. Vi får även sällskap av kusin Viktor och en kompis till pappa. Det ska bli otroligt kul att få se hockey live igen. Var ju trots allt i början av mars jag såg en match senast.


Jobba jobba jobba

Blev visst att jobba ikväll igen på Coop. Har även bokat tågbiljett för hemresan imorgon då min första Brynäsmatch live väntar för säsongen. LHC står för motståndet. Ska bli otroligt kul.

Mer jobb

Imorgon ska jag åter igen hoppa in o jobba extra på Coop Forum. Kul att få sysselsätta sig med något. Gillar verkligen inte att gå hemma och dra sig.

De hade lagt ut några pass men jag hann inte att boka upp mig då en tjej var jävligt snabb. Hon bokade upp sig på allt som fanns. Suck.

Svar på en kommentar jag fått. Hfg står för Hilton Food Group där jag fick stå o glo på köttfärs i 7 timmar.


Mycket roligare än så här blev inte inlägget idag tyvärr, haha.

Urladdning

Hockeyfest som sagt och Luleå stod för motståndet i lördagens match i Läkerolen. Trots detta så var publiksiffran låg, dryga 5000 hade dykt upp. Men så mötte ju Sverige Danmark i Vm-kvalet, nog om det.

Efter vad jag läst så spelade Brynäs sin bästa match på mycket länge och tillät inte Luleå komma in i egen zon i så gott som hela första perioden. Brynäs hann stänka in hela 3 mål redan i första medan den andra perioden var mållös. I tredje fick nyförvärvet Somervouri göra sitt första riktiga mål i Brynäströjan då han fick göra 4-0 i slutet av perioden.

Härligt att se och läsa om ett formstarkt Brynäs som klättrar i tabellen och nu befinner sig på 4:e plats, underbart! På torsdag nästa vecka blir det min första Brynäsmatch live är det tänkt. Då LHC väntar på bortaplan. Ska bli kul o se om formen håller i sig. Skulle va gött att se en vinst. ;-)

Målskyttar:
1-0 Juuso Hietanen, PP
2-0 Jonathan Granström, EQ
3-0 Sebastian Lauritzen, BP
4-0 Eero Somervouri, EQ          


?Lördag?

Idag står ett besök till doktorn på agendan. Får hoppas det besöket går min väg. Sen vet jag inte vad dagen kommer att erbjuda. I Läkerolen är det hockeyfesten som gäller (Brynäs-Luleå). Önskar man kunde vara där! O så är det ju Danmark-Sverige i fotboll förstårs.

Ska även tänka på Lotta och Ville som är iväg o tävlar.

Seger igen

Medan jag jobbade igår, nog sagt om det jobbet, så spelade Brynäs borta mot Södertälje. Efter två perioder hade Brynäs en 3-0 ledning och gjorde i den tredje matchen onödigt spännande. Då Tälje reducerar till 2-3. Men Markström storspelade och har nu i de två senaste matcherna visat sitt rätta jag efter skrivna rapporter. Målskyttar för Brynäs blev Granström sam Dixon som ikväll stänkte in två mål.

Jobb

Blev visst att jobba idag. De ringde mig från Manpower och frågade så snällt ifall jag kunde hoppa in på Hfg. Så 14.30-22.30 ska jag jobba idag.

Brynäs möter Södertälje borta idag. Håller tummar o tår...

Tack Brynäs

Tack Brynäs för att ni spräckte HV:s segersvit. 8120 personer hade kommit till Läkerolen igår kväll för att bevittna matchen, som slutade 2-1 till tigrarna. I första perioden var Brynäs det starkare laget och spelade ut HV totalt. I andra perioden kom HV kom ikapp lite spelmässigt. Men Brynäs drog det längre strået den här gången med hjälp av Sebastian Lauritzen. Som efter matchen kommenterade så här" Den chansen fick jag för fan inte missa..". Övrig målskytt i Brynäs var Dackell.

Härligt med 3 poäng!


Brynäs firar 50 år i högsta serien

Idag firar Brynäs 50 år i högsta serien och alla biljetter kostar 50 kr. Vad jag har läst så är alla sittplatser slutsålda. Bra bra. Dock var inte alla ståplatser det än. För hoppas det blir mycket folk i Läkerolen ikväll.

Hv71 står för motståndet. Efter 21 vet vi hur det gått. Jag håller alla tummar o tår.


Fullt upp

Blev att jobba igår 7.45 till 17 sen var jag för trött för att blogga om helgen som var. Så det får bli nu istället.

Helgen spenderades ju hemma i Östergötland. M och jag åkte nästan direkt i fredags efter att han slutat sitt jobb. Vi stannade en snabbis i Katrineholm på vägen för en fika. Men det var ingen höjdarfik direkt. När vi kom hem höll mamma o pappa på o fixa tacos för fullt. Lite senare dök syrran med sambo upp. Sen mumsades det hela kvällen. Det spelades Wii oc kort.

På lördagen var det dags för Ladies Night i Norrköping. Jag fick köra igen, det var juu snällt. Innan var vi På Bacchus och åt planka vilken var underbart god. Men servicen var inte den bästa. Blev inte myket dricks där kan jag lova. Sen ut till Himmelstalund för Ladies Night. Där det först var otroligt krångligt att parkera. Föreställningen var grymt bra och jätterolig. Tycker till och med att den var bättre i än förra året.

Brynäs spelade 4-4 mot Djurgården borta. Efter att ha legat under med 3-0. Bra bra.

Söndagens spenderades på IKEA där mamma o pappa skulle inhandla diverse möbler och andra saker. Det slank med det ena och de andra för oss också, haha. Lite fika hemma innan vi åkte hem till Arboga igen.

Mot Östergötland

Idag bär det av mot kära Östergötland för att hälsa på familjen. Har räknat ut att det var över en månad sen sist. Plus att vi ska på Ladies Night i Norrköping på lördag. Vi var på det förra året också fast då i Linköping. Innan blir det mat på Baccus (stavning?). M ska ha grabbkväll med bland annat pappa hos min morbror. De får nog kul:-).

På återseende när jag kommer hem igen.

När ska det lossna?

Brynäs praktiskt talat körde över Modo i gårdagens match uppe i Övik. Men fortfarande har det inte lossnat för våra kära tigrar. Trots övertaget slutade matchen 1-1 då Modo ej förtjänat sin poäng alls. Men tur ska de ha. Brynäs ende målskytt blev den här gången Mads Hansen.


Ny månad med hockey

Då var det oktober igen då. Inte alls långt till min födelsedag. Måste erkänna att jag som ett barn, fortfarande ser fram emot min födelsedag, hihi. ;-). Får hoppas oktober löper förbi snabbt så att november kan infinna sig.

Ikväll på oktobers första dag 2009 möter Brynäs Modo på bortaplan och jag håller alla tummar och tår som finns tillgängliga att det blir en seger. Ca 21.15 ikväll vet vi domen.

Bilden är från den underbara Västeråsmatchen;)

RSS 2.0