Ingen koll..

Vet inte vad som har flugit i mig. Har helt tappat fokus på hockeyn. Måste bero på att vi håller på och renoverar för fullt så att vi så småningom kan flytta in på övervåningen.

Det har spelats några matcher i all fall och det har gått si så där. Vi klådde i alla fall Färjestad borta och bröt en 7 år gammal trend. Mucho bra tycker jag. Den senaste matchen som spelades i helgen mot Luleå slutade till slut i vinst efter sudden. Brynäs låg under men kunde vända till 3-2 och och hade 3 poängaren i sikte. Dock kvitterade Luleå när det var en halv minut kvar. Typiskt. Men skönt i alla fall att vi kunde knipa extrapoängen.

Härligt att vara stel

I lördags avr det dags för heldagskursen som jag fick i present av Jane. Var ju från början tänkt att jag skulle ha haft Grettir hela den dagen. Men då han varit halt så fick jag låna Blaer istället. Det var en redig bit att sitta på kan jag lova, haha. Men det gick skapligt ändå tyckte jag.

På eftermiddagen fick jag ta Grettir ändå som hämtades i all hast för att jag skulle försöka känna på tölten. Så gott det kunde gå måste jag tillägga då han är en redig grisepassare. Men det gick kanon och det var urkul att rida honom i ridhuset. Fick ganska bra takt i tölten, så gott det gick. Nu är jag redigt sugen att ta tag i projekt Grettir då jag fått blodad tand. Eller hur man nu säger.

Igår blev det även en tur fast den här gången på Dreyir barbacka. Kunde va bra att träna lite balans. Var ju tänkt att vi endast skulle skritta. Men ridkumpanderna frågade ifall jag ville trava. Det gick över förväntan och jag fick till balansen riktigt bra på tillbakavägen.

Skärpning

Fy vad jag är dålig på att blogga. Men har tappat stinget lite. Vet inte ifall jag har nämnt detta tidigare i bloggen, men jag och sambon sak flytta igen. Den här gången till Surahammar för att komma närmare Västerås och nära till svärmor. Då blir det mera ridning för mig. Vi håller för fullt på med att renovera parhuset som ska bli nästa bostad. Det kommer bli så jäkla fint när det är klart men just nu ser så känns det långt bort:). Det går sakta men säkert framåt.

On the road

Finspång nästa...

En jäkel på att vika kartonger...

Är på hög tid att jag uppdaterar den här så kallade bloggen. Har hänt en del sen sist. I går fyllde min älskling halvvägs till 50, hurra hurra.

Den här veckan har det även blivit en hel del jobb. Fått ihop 3 dagar och det är inte dåligt. Igår blev jag inringd av manpower då det uppstått sjukdom på Coop Forum, så det blev eftermiddagsskiftet där. Har även fått rycka in hos Hyresmaskiner i Hallstahammar där svägerskan jobbar. Där har det uppstått en kartongkris. Så Kartongvikare AB har fått rycka in. Det är hela 600 delar som ska vikas och har hunnit en liten bit. Nu ser man i alla fall ljuset i tunneln.

I helgen väntar ännu mer kalas. 2 års kalas samt för 25åringen o lite jag för sambons andra släkthälft.

Hockeyn behöver vi inte tala så mycket om. Ny match imorgon och nya tag.

Hipp hurra

Idag fyller jag hela 23 år. Vad tiden går..*s*. Fick påminna min kära syster när hon ringde idag om en annan sak, vad det var för dag idag, haha. "Oj Grattis pusspusspuss.." Till på köpet hörde man mamma i bakgrunden.."PUSSPUSSPUSSPUSS" hahahahaha. Vilken familj man har, haha.

Får hoppas Brynäs ger mig en vinst i present ikväll, det vore något. Skellefteå står för motståndet.

hockeyvinst + dan före dan

Idag är det fredagen den 13:e och den dagen M och jag firar 8 mån tillsammans. Idag är även dan före min födelsedag. Ett år har redan gått och åldersångesten kommer krypandes ännu en gång.

Brynäs mötte Timrå igår och matche slutade 4-1. Markström var grym i mål men det brukar han ju vara. Kul för Silfverberg att få näta 2 gånger.

0-0 det var ju kul?

Matchen mot Rögle slutade 0-0. Kul för dem som såg den matchen live. Det är väldigt ovanligt i hockey att det blir så. Orsaken  till det kan antingen vara att målvakterna storspelade eller att spelarna hade jävligt svårt att lokalisera målet. Får hoppas på det förstnämnada. Dags att göra mål Brynäs.

Dags att vakna till igen

Får skylla på att elitserien har haft uppehåll för Karjala Cup föregående vecka, och det gick ju inget vidare. Dags för B-Å att se över målvaktssituationen. Det håller inte. Idag är det dags för elitseriehockey igen, Rögle väntar på bortaplan och det verkar som att Jonas Nordquist kommer göra sin första match i Brynäströjan. Spännade att se.


Har blivit en hel del ridande nu på sistonde. Det märks kan jag lova då mina ridmuskler har väckts till liv från sin stilla slummer. Igår blev det ett pass på ridbanan på Drejjan och fick lite hjälp av snälla Lotta. Fick honom då rätt fin på slutet och jag är så stolt. För det var ett jädrans bra tag sen jag red dressyr sist.


Hemma igen

Då var man tillbaka i Arboga igen efter vistelsen på hemmaplan. Blev rätt många dagar den här gången. Tur att sambon dök upp i lördags.

Hockeyn har gått 50/50 den gångna veckan där en suddenvinst mot Luleå följdes av en 3-poängare mot Djurgården. Helgen betydde match både lördag och söndag då HV och Färjestad stod för motståndet. Dock slutade båda med förlust samt en hjärnskakning för Molin under mötet med HV. Var tydligen en kraftig sådan och han väntas vara borta en tid. Blir irriterad tat HV ens har mage att protestera mot matchstraffet. Det var ett soklart sådant. Bra domarn.

På onsdag bär det av neråt igen då Ullared står på schemat  på Torsdag. Var ett år sedan jag var där. Vi blir ett rätt stort gäng som åker. Ser fram emot det.

RSS 2.0