Just ja...

Glömde bort att nämna att Micke Lind gjorde comeback ikvällens match. Såg riktigt bra ut för att ha varit borta i 3 mån inklusive höftoperation. Ser lovande ut.

Föressten

Matchen slutade 1-3 till FBK. Är lika glad ändå då matchen inte hade någon igentlig betydelse. Förutom att eventullt ha sluppit FBK i en kommande kvartsfinal. Det blir med stor sannolikhet det senariot. Men dåliga trender är till för att vändas..

Silfverberg fick näta återigen...:D

Noll tolerans!

Idag på hockeyn såg jag något som gjorde mig något så grymt förbannad. Jag är fortfarande arg och irriterad. Innan nedsläpp sjjungs nationalsången som vanligt. Men idag upptäckte jag två "idioter" som under nationalsången gjorde hitler-hälsningen. Den ene utav dem plockades ner innan tredje av säkerhetsvakterna och polis. Antar att det  var någon som sagt till publikvärdarna. Sånt här borde i få finnas överhuvudtaget och absolut inte under tillställingar som drar barnfamiljer. Morr.

It´s called mosbricka.

Haha, har som vanligt på fredagarna sett  Hjälp! på tv 4 och skrattar lika mycket varje gång. Annars blev det gymmet idag och packning inför Gävleresan imorgon. Där helgen ska tillbringas med hockey och annat kul. Så det lär inte bli några fler inlägg förrän jag kommer tillbaka igen. På återseende.

Vet inte vad jag ska säga,haha.

Blev för nyfikenheten och mest för skojs skull medlem på en dejtingsajt. Har inte varit medlem där så många dagar och har redan fått en hel del besökare och komplimanger/brev. Det senaste löd att jag tydligen var världens vackraste?, hmm. Haha..är riktigt kul att se vad människor kan ta sig till. Men så här mycket uppmärksamhet och komplimanger har jag aldrig fått, och det gör en lite gladare. Har trots den bilden jag lagt ut, fått alla dessa och det boostar egot något ialla fall.

Vi är i slutspel!

Efter att ha fått 2 mål i baken redan efter 4 minuters spel så kunde Brynäs sedan vända på biffen och vinna med 4-3. Silfverberg anser jag blev matchens hjälte med sina 2 mål, 3-2 och 4-2, kunde vända det hela. Övriga målskyttar Sandin och Hansen. Widing blev utan mål även den här matchen, men vad gör det. Tack Brynäs för att ni kunde sy ihop säcken och ta oss till slutspel! Nu kan man vara mer avslappnad på lördag och kunna fira slutspelsplatsen oavsett utgången mot Färjestad som väntar då.


Tror lottningen skulle äga rum i Hockeykväll på måndag den 2 mars. Blir spännande..:)


Update

Lindbäck står och Sebbe Lauritzen är med. Nu kör vi.

Brynäs-Timrå

Ikväll kan det avgöras en match iförväg om det bli slutspel eller inte. Brynäs tar emot Timrå hemma i Läkerolen och jag hoppas de grejjar det idag. Så att man slipper vara så nervös på lördag då man kommer vara på plats. Laget ser någorlunda intakt från föregående matcher. Av GD.se att dömma verkar det som att Hermansson är tillbaka och kommer spela i tredje-kedjan. Dock ett frågetecken kring Lauritzen som tydligen varit sjuk och missade matchen mot HV sist. Sen var det även inte riktigt klart ifall Lindbäck eller Markström ska vakta kassen.

Se en intervju med ass.kapten Lasse Jonsson om läget inför kvällens drabbning.

Träningsvärk i massor

I tisdags var jag på ett gympapass och det var riktigt jobbigt med en hel del styrka, mestadels ben. Dagen efter var det bestämt att köra ett styrkepass på gymmet. Vaknade upp med världen träningsvärk och tänkte hur ska det här gå? Men kämpade på, på gymmet igår och resultatet blev en ännu värre träningsvärk. Ska träna igen på fredag och beroende på hur stel jag är, får jag se ifall det blir styrka eller kondition.


Nya tag

Förlust med 3-1, Ende målskytten för Brynäs, Dixon. Som har en vana att näta mot HV.

Nya tag nästa match...

Inför HV 71-Brynäs

Samma lag som mot Djurgården matchas även mot HV 71 borta idag. Hoppas innerligt att vi tar minst 1 poäng idag, helst en 3-poängare såklart...;) Fortsättning följer..

Skrivs även på hemsidan att Micke Lind tränar hårt på is och att man hoppas att han kan få någon match i sig till ett eventullet deltagande i ett eventuellt sluspel. Go Micke.

Ödesveckan

Imorgon inleds den så kallade ödesveckan. Där 3 matcher återstår av grundserien och det ska avgöras vilka 8 lag som går till slutspel. Ett som redan är säkert är att vi slipper kvalserien i år. Just nu ligger tigrarna på 8:e o sista slutspelsplats med 76 poäng, 6 poäng före Djurgården på 9:e. Så nu gäller det att snappa åt sig några poäng för att hålla undan. Imorgon väntar HV 71 borta i Jönköping. Sen är det Timrå och Färjestad som väntar på hemmaplan. Matchen mot Färjestad ska jag bevittna på plats och förhoppningsvis fira en slutspelsplats.

Reportage

Reportage på hockeyligans web-tv om Markström och Lindbäck, ENJOY!


Läs även artikeln...

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda upp för en ny dag, i min egen säng, var ett tag sen. Tågbiljetter till Gävleresan i helgen är fixade...ska bli så jäkla kul att åka dit igen. Min absoluta favoritplats här i Sverige!;)

Stekhett

Ja, Brynäs känns är riktigt stekheta nu och finns det någon hetare så det Daniel Widing. Mina tigrar mötte Djurgården igår, där matchen började lite sömningt och tafatt från Brynäs sida och Difarna kunde få in ett skitmål. I andra kvitterade Brynäs efter ett snyggt mål av Hansen men ännu ett skitmål kom från Dif. I tredje perioden small det till först när Widing kunde smälla in kvitteringen till 2-2 i PP. Alltid kul och se hans målgester, är det inte slängkyssar till klacken så är det lite lattj på isen. 36 sekunder senare, katjing, så stänkte Sundqvist in ledningmålet och efter otrolig press sista minuterna av Dif, kunde Dackell tillslut sätta 4-2 i tom bur. Ännu en VIKTIG seger och ännu en imponerade insats av Lindbäck. Sammanfattningsvis, målskyttar; Hansen,Widing, Sundqvist och Dackell. Widing gjorde mål i femte matchen i rad...fortsätt så...

Lite hockey

I torsdags tog Brynäs emot SSK hemma i Läkerolen. Efter händelsen som inträffade efter LHC-matchen så har man nu fixat att bortalaget får en egen väg in till isen. Detta sker på samma kortsida fast i motsatta hörnet. Det var alltså SSK som fick inviga detta. Det var på tiden då jag tycker det är lie lustig att båda lagen ska behöva ta samma väg in. Nu slipper man förhoppningsvis incidenter i framtiden.

Åter till matchen där Brynäs återigen tog en 3-poängare. Daniel Widing var fortsatt het och stod för 2 mål varav ett kom på straff. Mads Hansen även han målskyt och matchen slutade 3-1. 2-18 i utvisningsminuter till SSK. De måste ha spelat rejält på gränsen? Någon som vet? Skotten 33-19 gick till Brynäs. Härligt att man kan vinna skottstatiskten också. Det visar på att de är rejält på hugget.

Idag väntar Djurgården..även den hemma.


Hemma igen

Då var man tillbaka i vardagen igen..men fast det är ju helg nu, haha. Har ju som sag varit iväg på en dygnskryssning till Marieham. Båten vi åkte med var "Färjan"-båten Cinderella och givetvis skulle de spela in den dagen vi var där. Har vi otur kan vi nog skymta förbi om de klipper med oss, hahaha. Annars var det jättekul och det blev lite dans och några drinkar slank ner. Är även stolt över min ena kusin som var med, som vågade sig på lite kareoke. Fast jag fick muta henne med en barndrink. ;) Den andra kusinen hade tur framför spelmaskinerna o vann hela tiden. Tyvärr så jobbade inte kryssningsvärden Per och baren-Håkan den här kryssningen och det var lite synd. Men den kvinnliga vakten med 80-tals frisyren såg man plus en till som brukar vara med. Tack alla som var med, hade jättekul!


Bilder kommer eventuellt. Min mobil fick ett ryck och pajjade under tiden. Måste lämna in den och då är det inte säkert att bilderna finns kvar....

En snabbis;)

Blir ett litet snabbinlägg trots allt. Kunde inte hålla mig borta. Imorgon kl 12 bär det av till Stockholm för en dygnskryssning och här ska det partas. Det behövs verkligen efter den trista inledning på det här året och förlusten av det lilla självfötroende jag hade plus att skolan känns skit just nu....

Hockey imorgon....Vinnartankar, vinnartankar......

Ett litet brejk

Kommer troligtvis göra ett litet bloggbrejk nu när jag ska iväg några dagar. Åker redan idag till Linkeboda och på torsdag ska vi iväg på kryssning...ska bli enormt kul....

Brynäs möter Södertälje på torsdag och jag kommer överföra vinnartankar hela veckan lång.....Kom igen nu....

"Finns bara en Micke Lind"

Fortsätter på samma sång som skrålades i ABB Arena (???) i Västerås, sista matchen i kvalserien....Det finns nu en intervju med mr Lind på hockeyligan.se, angående framtiden. Han har ju lidit av en tråkig skada i form av en utsliten höftkula och har varit borta i 3 mån. Man får hopp av intervjun av att en sugen # 36 vill tillbaka redan i vår...


Frustrerad

Har idag försökt att komma igång med hemtentan. Men jag får inget grepp om den alls. Läser o skummar igenom boken men ingenting fastnar. Jäkla skitkurs och skitbok....

Däckad

Dagen har bestått av världens skallebank och vaknade precis upp nyss. Den här gången satt den precis över hela pannpartiet...

H.E.A.T

I can walk a 1000 miles to be with you... Äntligen bra musik i melodifestivalen. Vilken bra dag det här har varit. Tack Brynäs och tack svenska folket som verkar ha fattat vad man ska rösta på...


3 poäng hem till Gävle

Brynäs var på plats i Ängelholm denna alla hjärtans dag och fick med sig 3 poäng,efter segern över Rögle med 4-1. Vi Brynässupportrar kunde inte få en bättre present. Nu kan man som singel även njuta av den här dagen, härligt. Lindbäck stod för ännu en toppmatch och gjorde enligt webradion, några bra räddningar. Hela laget får det att stämma och det känns bra. För vi ska till slutspel i år sådäså. Målskyttar; Widing el Widding som webradion envisades med att säga, 2 mål, Jonsson och Nolander, 2 backmål återigen, i powerplay dessutom. Bra bra, då pp-spelet inte alltid fungerat så bra alla gånger.

Avslutar med att citera kommentatorn återigen "Den där Widding måste ha en raket i rumpan".... Ha en fortsatt trevlig kväll mina trogna läsare!


Vem köper mest-dagen

Allra helst hade man velat sova bort den här dagen. Finns ingen annan dag än denna om man känner sig mest misslyckad. Plus att den har blivit alldeles för kommersiell. Min dejt för dagen har bestått av moppen och dammsugaren. Tack för ert sällskap, ni sviker aldrig.

Nu är Rögle-Brynäs i full gång...fortsättning följer.....

Höll på att glömma

J20s Jacob Silfverberg gjorde en grym match igår och fick hela 4 plus i aftonbladet plus 4 "dreamteam"-poäng, av de 1-5 som delas ut i varje match. Härligt säger jag bara. Brynäs lyckas verkligen få fram lovande talanger så framtiden känns trygg. Kul att de får chansen att få spela med A-laget i ung ålder. Se bara på Markström som gavs chansen förra säsongen...tack Östblom för det. O tack "CZ" för att du ger talanger som Jacke och Bertilsson chansen. Fortstätt så..:)

Se "dagens" journalistik!

Vad trött på blir på journalister nu för tiden. Sportbladets framsida fullständigt skrek " Blodigt slagsmål efter matchen". Det är skrattretande hur mycket man kan överdriva, händelse som naturligtvis inte får hända, så mycket. För det första borde spelare få eskort hela vägen ut i omklädningsrummet så inte sånt här kan hända. Men vuxna människor borde kunna behärska sina känslor.  På Brynäs hemsida finns händelseförloppet att läsa angående vad som hände.

Otursdag?

Fredag den 13 idag. Tur att matchen spelades igår;) Träning står på schemat senare idag för att få bort lite fläsk. Bäst att ha datumet i åtanke o ta det lite lugnt med maskinerna.:)

Natti natti

Fick det inte att fungera, typiskt! Nu blir det sängen istället.

NHL i natt?

Frågan är ifall man orkar vara vaken till Washinton Caps-New York Rangers börjar 01.00. Skulle va kul o se lite av matchen. Bäckis vs Lunkan!

Men hallå??

Jämtin slashar Widing fult och åker på game misconduct och på vägen ut ger sig på Sundlöv, Brynäs sportchef. Har man inget vett och hyffs alls? Det frågar man sig. Vad har han med domslutet och göra?

Gu vad gött!

Brynäs tog emot LHC hemma i Läkerolen och matchen slutade 6-1 till tigrarna! Folk som antytt att Brynäs har ont om målskyttar fick verkligen på näbben. Man bevisade idag att man visst kan göra mål och inte är beroende av enstaka spelare. Man visade även ikväll att man inte är beroende av Markström i mål då Lindbäck fick chansen och utnyttjade den till 100 %. Kul för honom och kul för hela laget att de fick det att stämma ikväll.

Målskyttar; Hietanen,Jonsson, Dixon, Dackell, Molin och Widing. Måste också nämna att två utav målen kom i boxplay..det gör det ännu mer underbart.


Shake that fläsk

Idag har jag varit o tränat, på det vanliga "danspasset". Idag var det dags för ny koreografi (stavning?), och herregud får man lov att säga. Den minsta lilla tro på den kvinnlighet man trodde sig hade försvann. Jag är ju inte det minsta kvinnlig. Kom igen nu skaka på det ni har!, Kände mig så jäkla okvinnlig, hahahaha. Salsa-rörelser är inget för mig, kan jag lova. Mer hockey för mig tack! ;)

Suuck

Matchen är inte slut ännu men det ser mörkt ut. Men jag blir inte förvånad, för varför skulle inte hockeyn, mitt liv också det gå åt skogen. Allt annat det här året har gått åt skogen. Så man kan lika gärna fortsätta må som man gör. Men på torsdag väntar en ny match..


Frölunda-Brynäs ikväll

Idag sätter det igång efter uppehållet. Frölunda väntar på bortaplan och man har fått en glädjande nyhet att Sundström är tillbaka från skadan och spelar från start.

Laget ikväll:


Målvakt
Jacob Markström
(Anders Lindbäck)


Första kedjan

Andreas Dackell
Stephen Dixon
Daniel Widing

Andra kedjan

Ove Molin
Mads Hansen
Sebastian Lauritzen

Tredje kedjan
Daniel Hermansson
Jonathan Granström
Emil Sandin

Fjärde kedjan
Janos Vas
Alexander Sundström
Johan Alcén

Backpar
Lasse Jonsson - Niclas Andersén
Jörgen Sundqvist - Juuso Hietanen
Jonathan Carlsson - Peter Nolander


Extra forward:
Anton Persson
Extra back: Simon Bertilsson

Nu är det snart dags att gå till bussen. Vill inte åka till skolan alls, känner mig inte ett dugg förbredd. Tankarna mina kommer att vara på den kommande matchen...nu jäklar...


Dacke gets on the train

Idag kan man läsa på Brynäs hemsida att kapten Dackell förlänger med 1 år. Kan inget annat än glädjas åt detta. Då han är en viktig kugge i laget.

Ingen motivation

Har verkligen ingen motivation kvar. Är så otroligt skoltrött nu och vill bara ha min examen i hand nu, tack. Har lite drömmar och förhoppningar som jag hoppas kan gå mig vägen. För jag vill iväg...


Imorgon äntligen elitseriehockey igen.

Ta mig i kragen

Idag måste jag ta tag i förberedelserna til seminariet imorgon. Kommer gå åt skogen ändå och så är ju skidor på tv sen...;)

Vi kan-Vi vill-Vi ska

Nu är uppehållet som sagt över och elitseriens sista omgångar ska genomföras. Går man in på Brynäs hemsida möter man dessa slagord och en laddad lagkapten Dacke!. Det gör mig otroligt laddad oh fokuserad! Hoppas bara de svårflörtade Gävleborna kan nås av detta. För vi ska till slutspel! Brynäs tar sig an Frölunda på tisdag. Då vill vi ha med oss 3 poäng hem igen.


Härligt tre kronor!

Matchen började lite trevande och stod och vägde innan 1-0 kom en bit in i 2:a perioden. Då väcktes matchen något, men tempot som Wikegård sa var något sämre än tidigare matcher. Efter 2-0 som kom efter att pucken tagit på en finsk spelare in i mål, kändes matchen liite säkrare. 3-0 kom i öppen kasse och Widing kunde trycka in 4-0 efter en imponerande skridskoåkning. För får han upp farten så är det inte många som hänger med. Härligt. Hoppas han kan föra med sig det här hem till grabbarna i Gävle. Jonsson får även starkt godkänt efter sin insats. Han fick betydligt mer speltid i dagens match.


Efter både skriftliga källor och bildbevis från dagens match så är det Brynäs och Läkerol Arenas egen speaker, som även fått den äran att inneha den positionen i Globen under turneringen!

Laddar med örongodis..

Varför har jag inte upptäckt det här bandet tidigare..?! Det får bli uppladdningen till matchen som väntar...


Finnkamp

I eftermiddag väntar Sverige-Finland. En drabbning man alltid ser fram emot för det känns alltid bra att klå finnarna. Ska bli spännande att se hur matchen slutar den här gången. Men som tre kronor har spelat bör det vara en rätt enkel match, Men man vet aldrig.

Blandad kompott

Ja, kvällen bjöd på båda delarna. Först blev det en mycket bra match mellan Sverige och Tjeckien, där vi spelade väldigt bra och tog hem ytterligare en seger. Resultatet blev 6-4. Lasse Jonsson fick chansen en liten stund och hann med en utvisning innan han blev petad igen.

Sen Melodifestivalen, då man undrar hur svenska folket röstar, tänker på en speciell låt, hmm?. De jag hade som favorti gick inte vidare, väldigt synd då den var klart bäst, rockbrutta som man är.=) Har sagt en tid nu att det är dags att lägga ner alltsammans för det har spårat ur.

Kvällen avslutade med filmen Rosa Pantern och ett gott skratt.

-So it was fatal?
-Yes
-How fatal?
-Completley

Hahahaha

En till bekanting

Blev På spåret med några inhopp i Let´s Dance, (intresseklubben antecknar). Efteråt Skavlan, där veckans program bjöd på ännu ett bekant ansikte. Förutom kändisarna som var där, gästade en lärare jag hade under mitt första år på LIU, Sverre Sjölander. Tycker det han har och säga är så jäkla intressant för det stämmer ju så bra. Men när Winnerbäck skulle sjunga någon låt bytte jag kanal, gillar inte hans musik så värst mycket.

Imorgon är det äntligen hockey igen, Sverige-Tjeckien. Utöver det vet jag inte vad dagen har att erbjuda.

Hockeyledig

Ikväll är det ingen hockey så vad ska man hitta på? Let´s Dance eller På Spåret? Det är frågan?. Vilka problem jag har, haha.


Taking care of business

Eller hur man nu stavar, engelska är inte min bästa sida. Men tre kronor vann i alla fall mot Ryssland efter ett bra spel. Nästa match på lördag mot Tjeckien.

LG hockey games

Om lite mindre än 20 minuter sätter LG hockey games igång, en del av Euro Hockey Tour och det är Sveriges tur att vara värd, eller hur man säger. I kvällens match möter man Ryssland och Widing finns med i truppen. Lasse Jonsson blev tyvärr petad men man får hoppas han får chansen i någon av de andra matcherna. Ska bli kul att se vad laget kan åstadkomma och hoppas det går bättre än vad det har gjort tidigare...

fortsättning följer


Ny design!!

Nu är den här, min nya design. Fått en ny ursnygg header av samma söta som gjorde den förra. Tack så jättemycket. Nu är det bara att fixa en ny bra bild på mig själv också. Om jag nu fastnar på bild!, haha.

Fever, no more

Febern var väck i morse,skönt. Så det blev en tur till skolan där läraren tagit fel på tiden och kom lite sent.

Imorgon är det första matchen i LG hockey games, Widing och Jonsson i laget. Hoppas de kan inte en nytändning där som de mentalt kan överfara till grabbarna där hemma. Så de avslutar grundserien på bästa sätt..

Sjukling

Var inte en så bra idé att åka ut till stallet i morse, -6 grader ute. Resultatet blev feber som har ökat lite under dagen, sist jag mätte hade 38,2, inte så farligt dock. Men det räcker för mig för att bli utslagen. Har tillbringat hela dagen i soffan framför tv:n. Ne nu ska jag se till och bli frisk, vill ju till Linkeboda i helgen...:)

Makeover

Ny design till bloggen är på gång...

Krasslig

Urk, vaknade i natt av att halsen brände utav bara fasiken. Så man var inte så pigg på att åka till stallet tidigt i morse, men man överlevde det med. Nu har man införskaffat ett äckligt anti-förkylningsbrus, tips från mormor, Får se ifall det funkar? Har även ätit en tallrik glass mot min stackars hals. Jag ska inte bli sjuk, sådäså!

Har precis sett andra avsnittet, 2:a säsongen av Mia o Klara. Det piggar verkligen upp en för man skrattar hela avsnittet igenom. Gillar verkligen deras humor. Längtar tills nästa söndag!

Då var det uppehåll i elitserien, kunde inte komma bättre för Brynäs som behöver ladda om. Det är ju Euro Hockey Tour som väntar, med 2 Brynäsare uttagna....!

RSS 2.0