Nyårsafton

Gott Nytt år allihopa...

Bra slut på 2008

Tack Brynäs för att ni gör mig lite gladare i alla fall. Idag satt första segern då man inte hade vunnit på 6 matcher innan. Rögle stod för motståndet och besegrades med 4-1. Målskyttar Widing, Hansen x 2, Hermansson. Lite surt att man släppte in 1 mål när det var 1 sekund kvar av matchen. Tycker synd om Lindbäck.

Lekstuga

Ja det var precis det som småkronorna hade mot Lettland. Vinst med 10-1. Skotten låg på 66-10. Haha. Markström fick vila och Owuya fick chansen. På nyårsafton väntar Ryssland.

Allt går skit

Ja...allt går skit...hockey och allt annat i mitt liv. Jag funderar på att gräva ner mig.....



Dock vann småkronorna inatt..3-1 mot Slovakien...Markström är kung....

That´s it

I natt var det slut...bocken brann ner......

JVM is on

Nattens första timmar tillbringades framför tv:n med pappa för att se Sverige möta Finland i deras första match i JVM. Har insett hur mycket jag gillar junishockey. Vilken fart, vilka tacklingar sådant gillar jag. Självklart lockade Brynäs egen Markström som gjorde en strålande insats. Synd på friläget bara. Matchen slutade med 3-1 vinst till småkronorna.

Brynäsmatchen igår behöver vi inte säga så mycket om. De spelade uruselt men lyckades få in 3 mål ändå.

Hockey..

Ikväll blir det hockey, LHC-Brynäs och jag kommer va på plats....

Tröött

Uppe tidigt idag då stallet och ridning stod på programmet. Var på plats lite efter 7 och var hemma vid 10. Men shit vad kallt det var att bara skritta..huttrar...satt o längtade hem till min morgonrock som jag fick i julklapp. Haha.

Fick även Gossip girl 1:a säsongen, presenkort, Kvarterat skatan sä 1-3, pengar till en ny säng, Dvd med Robert Gustavsson och ett historiespel. Är supernöjd och otroligt mätt efter all julmat. Lär inte behöva äta på en månad...haha.

Imorgon väntar hockey och f*n ta mamma om hon smittar pappa...då du....haha....

Nä nu ska jag sätta på kvarterat skatan och ligga o jäsa i soffan....=)


Snö!!

Det har kommit snö, kanske kan bli en bra julafton trots all!!

GOD JUL på er återigen...


Ho ho ho

Tänkte passa på under reklamen av Bingolotts uppesittarkväll( jaja panchovarning), att önska en God Jul! Hoppas att ni har varit snälla i år så att tomten kommer imorgon..;)

Dan för dopparedan...faktiskt!

Trots mitt break från bloggen har jag legat runt 15 besökare per dag, inte illa men fattar det inte alls, haha.

Men ska göra ett försök att återgå till bloggen lite tidigare än planerat, har ju trots allt några trogna besökare. Kvällen som var har spenderats återigen hemma hos föräldarna. Pappa och jag har bland annat sett Jeff Dunhams show på kanal 5, så jäkla bra. Har dock sett stora delar av det på youtube.

Klockan är ju över 00.00 så man kan säga att det är julafton imorgon, tiden har verkligen gått fort men av julstämningen syns inte ett spår. Otroligt tråkigt väder ute.

Snart drar även hockeyn igång efter juluppehållet, och jag kommer va på plats på annandagen för att se LHC-Brynäs. Sen på natten så drar JVM igång och jag kommer va bänkad framför tv:n var så säker...

Nä borde gå o sova nu har lite att styra med imorgon....godnatt!


Maybe

Sedär jag skriver några rader. Har börjat att få tillbaka blogglusten under mitt juluppehåll och kanske återvänder några dagar tidigare än tänkt. Vad tycker ni? Ska jag det?

Måste berätta att jag har blivit "moster" till syrrans o hennes sambos kattunge som de hämtade igår. Såå sööt...

Bloggen tar julledigt..

Bloggen har beslutat sig för att ta ledigt över jul. Finns ingen blogglust alls då jag inte är på topp alls för tillfället. Åter igen eventullet till JVM:s start om jag känner för det. Skriva några rader om Markan och Anton Persson. Men vi får se. Om jag mår något bättre efter all julfirande.

Ingen som kommer sakna mitt dravvel, ingen som läser min blogg ändå..

Får önska God Jul...


Hemma igen

Är hemma igen från den lilla resan upp till Gävle. Kom dock igår men var för trött både fysiskt och psyksikt för att orka skriva någonting.

Hade det trevligt, bocken stod kvar, handlat klart alla julklappar och slapp se en förlust. Nöjd med 1 poäng efter hur laget agerade och hur jäkla dålig domaren var. Målskyttar; Dixon x 2, Sandin.

Djurgårdarn betedde sig som man misstänkte att de skulle göra. Tände eld på en flagga på sittplats, slängde ut grejjer på isen. Fattar inte hur man kan bete sg så...suck.  

match ikväll

Bloggar live från Gävle och ska snart äta lite innan man börjar ladda ordentligt för matchen ikväll. Lite nervöst är det då 8 bussar med djurgårdare är på väg hit. Orkar inte med en massa bråk...suck.. Hört att det ska bli fullstatt ikväll, kul för Brynäs tycker jag ifall det stämmer...

Drar norrut..

Imorgon drar jag norrut mot Gävle, för att spendera helgen med kompisen Eva, julklappsinköp, besök hos bocken och hockey såklart. Var ett tag sen jag var där och jag saknar stan. Hockey på hemmaplan lockar enomt mycket också...
Ska bli skönt att komma hemifrån en stund och tänka på något annat. Så det blir nog ingen mer blogg förrän jag kommer hem. Men vi får se det kanske blir ett inlägg live från Gävle.


Jullov nu?

Jag tror att jag är så gott som klar med hemtentan. För jag vet inget mer jag kan tillföra den. Så jag har officiellt jullov nu. Måste bara fixa ett kuvert och ett frimärke så jag kan skicka in tentan. Sen så..leedighet....

Kommentar om matchen igår skippar vi...så man får fortsätta va någorlunda glad..så mycket det går..

Pappa, mediakändisen

Pappa har gjort igen. Lyckas komma med på bild, den här gången från matchen igår. Annars har han synts under tv-sändingar från de matcher vi har varit på, haha. (Pappa är den med brynäshatten läängst till vänster i bild)

Blir så trött..

Kinnarps arena är verkligen inget trevligt ställe. Nu fick man det bevisat igår igen. Läs mer här.. tyvärr missade jag lite av vad som hände. Men såg ett och annat flyga in på isen. Blir så trött på vilka omogna vuxna det finns...

Premiär

Första matchen live utan förlust. Slutreslutatet blev 2-2, båda målen av Dixon. Är helt slut efter en massa nervanspänningar och bilkörningen hem.

Till Jerusalem idag;)

I eftermiddag ska pappa, jag och två till åka till Sveriges Jerusalem, Jönköping för att se Tigrarna in action. Har inte sett en match live sedan den 13:e november. Förhoppningsvis blir det den första vinsten live den här säsongen.

Ska ta o göra mig iordning snart och bege sig hem till pappa där väntar uppladdning med fiskbullar, mums!

Fasikeen...

Matchen visades tydligen på tv igår och jag missade detta totalt. Fick ett surt sms från pappa precis, haha. Jag som brukar ha koll på det. Det förstörde min morgon kan jag säga. Men som tur är får jag åka o se dem live imorgon med pappa och 2 till. Hockey är ju som sagt, bäst live.

Ne nu ska jag ta tag i saker o ting, packa ner datorn och bege mig till farmor när hon ringer....Hemtenta here I come..blä

Tigern, djuret med mest klös

Där satt ännu en seger, dock i sudden men vad gör det. Det är LHC man slår, skönt och få hålla hedern på topp ett tag till. ( Intern släktkamp).

Målskyttar i kvällens match var senaste förvärvet Kyle Wanvig, som blev så glad att han intog friarpositionen på isen. Kapten Dacke var den som fick den stora äran återigen att avgöra. Tack för vinsten gubbar!

Vinsten ska nu firar med coca cola och riskakor....


Klöskamp ikväll

Match ikväll Brynäs tar emot LHC hemma i Läkerolen. Tiger mot Lejon.

Fortsättning följer...

Wiee

Klarade sista salstentan...så jäkla bra!!


Brynäs spelade oavgjort igår mot Saik...

RSS 2.0