Passar på

Jobbat klart inför julaftonsledigheten. Passar på att önska alla en God Jul!

Lite svar

Som svar på Lars Bagage kommentar så var det inte att jobbandet gör mig sliten. Det är kroppen som behöver ställa om sig till att börja 7:) Är ju van att jobba mer varierade tider..sådäså..!


O Jane, så håller jag alla tummar och tår att de här dagarna går fortare än kvickt. Längtar efter att få rida igen. Ska sno med mig täckbyxorna så att jag kan rida utan att frysa ihjäl..;)

Snö

Ja då var snön här och förhoppningsvis kommer julstämningen snart. Jag räknar dagarna till jobbveckorna är slut så att jag kan åka hem igen. :)

Har nu jobbat 2 dagar och är redan sliten. Det är segt att börja 7 på morgonen. Haha. Hur ska det här gå.

Helgmys

En vecka borta och jag fick nog. Så i fredags tog jag tåget till Eskilstuna för lite helgmys med sambon som skulle hälsa på sin far. Lite fjortisvarning på mig kan man tycka då man längtat ihjäl sig så här mycket efter så några dagar. Idolfinlen stod på programmet och som jag har sagt genom hela "resan" så stod Erik som slutsegrare. Han har varit överlägset bäst och har en strålande framtid inom rockens värld enligt mig. Han var riktigt grym i semin då han tog sig an Iron Maidens Run to the hills. Så klockrent att man fick rysningar.

Lördagen speglades av shoppinhg och hockey. Nu är det uppehåll och chans till att tagga om och få bort lite skador. Så man slipper spela fler matcher med halva laget beståendes av junisar.

Idag ska jag åka hem då min 3 veckors jobbperiod börjar imorgon. Fast det är jobbigt att va långt bort så får man tänka på pengarna som dyker upp i Januari. :)

Svinsprutan..CHECK!

Igår eftermiddag trotsade jag min svåra migrän men mammas hjälp och begav mig till sjukhuset för att få mig en svinspruta. Imorse kom biverkningen, blev på en sekund yr, det nästan svartnade för ögonen och kallsvettan rann. Det var riktigt obehagligt. Får hoppas det var det enda. Dock känns armen öm men så har det varit för alla.


P.s Glömde nämna att Brynäs återigen vann i Måndags då Rögle besegrades med 6-1. Dock skadades Kokko fullt utan en medföljande utvisning. Lågt Rönnmark.

RSS 2.0